ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 15 Αυγούστου 2014

Απάντηση σε Αλαφούζο από ΕΠΟ

Απάντηση σε Αλαφούζο από ΕΠΟ

Η δυσαρέσκεια του Γιάννη Αλαφούζου για την παρουσία του Ηλία Σπάθα στους πίνακες διαιτησίας Super League δεν έμεινε ασχολίαστη από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.
Λίγο μετά την αντίδρασή του Παναθηναϊκού (μέσω Γιάννη Αλαφούζου) στο καταρτισμό των φετινών πινάκων διαιτησίας που βρήκε μέσα σε αυτούς τον Ηλία Σπάθα, ήρθε η απάντηση της ΕΠΟ μέσω τοποθέτησης ηγετικού στελέχους της.

"Είναι σε όλους γνωστό ότι αποκλειστικά υπεύθυνος για τη διαιτησία του πρωταθλήματος της Super League είναι ο Χιού Ντάλας. Δηλαδή, ο δεύτερος στην ιεραρχία παράγοντας διαιτησίας της UEFA, ο οποίος τιμά την ΕΠΟ και τη διαιτησία στην Ελλάδα με την παρουσία του.
Στόχος της Ομοσπονδίας (αλλά και όλων των παραγόντων της Super League στην οποία μετέχει και η ΠΑΕ Παναθηναϊκός) είναι η αξιοπιστία των επαγγελματικών πρωταθλημάτων και η συνολικότερη αναβάθμιση του ποδοσφαιρικού προϊόντος στη χώρα μας.
Ο κ. Ντάλας θα ΟΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΑΞΙΟΛΟΓΕΙ ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ όλους τους διαιτητές και της Super League, αλλά και της Football League. Ως εκ τούτου καλό θα ήταν όλοι ν' αφήσουμε στο παρελθόν τις γκρίνιες και τις μεμψιμοιρίες πριν καν διεξαχθεί η πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος!
Γιατί με αυτόν τον τρόπο το μόνο που επιτυγχάνεται είναι η υποβάθμιση των πρωταθλημάτων μας και η διαρκής αναζωπύρωση αβάσιμων αμφιβολιών στο μυαλό και στον ψυχισμό του μέσου φιλάθλου", ήταν το χαρακτηριστικό του σχόλιο.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου