ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 11 Αυγούστου 2014

Προχωράει και του φορ

Προχωράει και του φορ

11/08/2014
 
 Με την επιστροφή του Βαγγέλη Μαρινάκη αναμένεται να τρέξει και το θέμα του επιθετικού στον Ολυμπιακό, με τον ισχυρό άνδρα του συλλόγου να θέλει παίκτη που θα ανεβάσει επίπεδο την ομάδα.

Προχωράει και του φορ
Ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού είναι και επίσημα από χθες ο Ιμπραΐμ Αφελάι και πλέον οι ιθύνοντες του συλλόγου αναμένεται να κινηθούν για την απόκτηση ενός σέντερ φορ.

Οι εξελίξεις στη συγκεκριμένη υπόθεση αναμένεται να τρέξουν με την επιστροφή του Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος αυτές τις μέρες απολαμβάνει τις καλοκαιρινές του διακοπές και θα δώσει το «παρών» στο παιχνίδι με την Αθλέτικ Μπιλμπάο του Ερνέστο Βαλβέρδε.

Σε πρώτο πλάνο για τους «ερυθρόλευκους» παραμένει ο Κώστας Μήτρογλου, αλλά και ο Ζόνας της Βαλένθια με την περίπτωση του Γέλε Βόσεν να είναι πάντα στα υπ’ όψιν.

Για τον «πιστολέρο» τα πράγματα είναι κάπως περίεργα, αφού η Φούλαμ οφείλει ένα σημαντικό ποσό (από τα 15 εκατ. ευρώ) από τη μεταγραφή του παίκτη τον περασμένο Γενάρη.

Ο αγγλικός σύλλογος δεν μπορεί να «σηκώσει» τα 2,2 εκατ. ευρώ που προβλέπει το συμβόλαιο του διεθνούς φορ και για αυτό τον λόγο – όπως δήλωσε και ο Φέλιξ Μάγκατ – «είναι καλύτερο να φύγει άμεσα», όπως συμβαίνει και με τον Κοσταρικανό Μπράιαν Ρούις που έχει προταθεί στους πρωταθλητές Ελλάδας.

Τον Μήτρογλου τον θέλει στην ομάδα και ο Μίτσελ, αφού γνωρίζει πως μπορεί να προσφέρει και ο παίκτης – από την πλευρά του – εκτιμά ότι μπορεί να αναγεννηθεί στους «ερυθρόλευκους».

Όσον αφορά τώρα τον Ζόνας, ο Βραζιλιάνος αρέσει στον Ισπανό τεχνικό, αλλά η ομάδα του – ενώ είχε τονίσει ότι είναι ελεύθερος – τώρα αξιώνει ένα σεβαστό ποσό για να τον αποδεσμεύσει. Σύμφωνα με τους Ισπανούς, η υπόθεση είναι ανοιχτή και μπορεί να προχωρήσει ανά πάσα στιγμή.

Πέρα από τις προσπάθειες που καταβάλουν στον Ολυμπιακό για τον σέντερ φορ, περιμένουν παράλληλα τις εξελίξεις στην υπόθεση του Άλαν Πουλίδο. Ο Μεξικανός άσος παραμένει στην Ιταλία, όπου και προπονείται, και αναμένει το αποτέλεσμα της εκδίκασης της καταγγελίας που έχει κάνει στο Μεξικό και ενώ δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμη αν θα προσφύγει και στο CAS και στη FIFA.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου