ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 14 Αυγούστου 2014

Μόνο Ολυμπιακό ο Αμπιντάλ

Μόνο Ολυμπιακό ο Αμπιντάλ

14/08/2014
 
 Μόνο τις υποχρεώσεις του με τον Ολυμπιακό θα σκέφτεται στο εξής ο Ερίκ Αμπιντάλ, ο οποίος γνωστοποίησε, μετά τον Φρανκ Ριμπερί, ότι αποχωρεί από την εθνική Γαλλίας.

Μόνο Ολυμπιακό ο Αμπιντάλ
Η χθεσινή (13/08) μέρα περιελάμβανε τελικά διπλή αποχώρηση από την εθνική ομάδα της Γαλλίας. Λίγες ώρες μετά την απόφαση του Φρανκ Ριμπερί, ήρθε ο Ερίκ Αμπιντάλ να γνωστοποιήσει ότι σταματάει από τους «τρικολόρ» σε ηλικία 34 ετών.

Ο Γάλλος μπακ του Ολυμπιακού, ενημέρωσε για την απόφασή του, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «RAC 1» της Καταλωνίας. «Νομίζω ότι ήρθε η ώρα να κλείσω την πόρτα. Ο αποκλεισμός μου από την αποστολή για το Παγκόσμιο Κύπελλο ήταν μια απογοήτευση για μένα, γιατί ήθελα να αποχωρήσω συμμετέχοντας σε μια μεγάλη διοργάνωση. Ήθελα να πω αντίο στην εθνική ομάδα αγωνιζόμενος, όπως συνέβαινε όλα τα προηγούμενα χρόνια. Δυστυχώς δεν έγινε» ήταν τα λόγια του 34χρονου άσου.

Ο Ερίκ Αμπιντάλ μέτρησε 67 συμμετοχές (χωρίς γκολ) με την εθνική Γαλλίας, κάνοντας ντεμπούτο στις 16 Αυγούστου 2004 σε ένα φιλικό με τη Βοσνία/Ερζεγοβίνη. Ήταν μέλος των «τρικολόρ» στα Μουντιάλ του 2006 και 2010 και ενδιάμεσα στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του 2008. Τελευταία φορά που φόρεσε τη φανέλα με το εθνόσημο ήταν στις 15 Νοεμβρίου 2013 στο πρώτο παιχνίδι μπαράζ με την Ουκρανία για την πρόκριση στα τελικά του Μουντιάλ της Βραζιλίας.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου