ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 11 Αυγούστου 2014

"Άγιαξ, Ρόμα, Γιουβέντους και Ολυμπιακός για Ετό"

"Άγιαξ, Ρόμα, Γιουβέντους και Ολυμπιακός για Ετό"

Δημοσίευμα από το εξωτερικό αναφέρει πως για τον ελεύθερο Καμερουνέζο σούπερ-σταρ-επιθετικό, Σαμουέλ Ετό, ενδιαφέρονται οι Άγιαξ, Ρόμα, Γιουβέντους και Ολυμπιακός. Οι Πειραιώτες, πάντως, πρόσφατα διέψευσαν πως έχουν στα μεταγραφικά τους πλάνα τον Καμερουνέζο στράικερ.
Πριν λίγες μέρες υπήρχε έντονη φημολογία πως ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για την απόκτηση του 33χρονου Καμερουνέζου σούπερ-σταρ επιθετικού, Σαμουέλ Ετό, ο οποίος έχει μείνει ελεύθερος από την Τσέλσι και ψάχνει ομάδα.

Η πειραϊκή ΠΑΕ ακολούθως διέψευσε κατηγορηματικά αυτό το σενάριο, όπως ακριβώς όμως είχε κάνει και με την περίπτωση του Μπόγιαν Κρκιτς. Ως γνωστόν, άλλωστε, στη συνέχεια οι ερυθρόλευκοι επιβεβαίωσαν πως θέλουν τον Ισπανό μεσοεπιθετικό


Άραγε θα συμβεί το ίδιο και με την περίπτωση του Καμερουνέζου ποδοσφαιριστή; Διότι σύμφωνα με ξένο δημοσίευμα, τέσσερις ομάδες από την Ευρώπη ενδιαφέρονται "ζεστά" για την απόκτηση του Σάμουελ Ετό, ο οποίος πραγματοποίησε τεράστια καριέρα στην Μπαρτσελόνα, έχοντας κατακτήσει το Champions League τρεις φορές. Δύο με τους Καταλανούς και μία με την Ίντερ.

Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, ομάδες όπως ο Άγιαξ, η Ρόμα, η Γιουβέντους και ο Ολυμπιακός ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Σάμουελ Ετό, ο οποίος είναι ελεύθερος, ψάχνοντας σύλλογο ώστε να συνεχίσει την καριέρα του. Οι Πειραιώτες αυτή την περίοδο, ύστερα από το εξτρέμ που απέκτησαν (Ιμπραϊμ Αφελάι), έχουν στρέψει την προσοχή τους στην ενίσχυση της επίθεσης τους, ψάχνοντας σέντερ-φορ υψηλού επιπέδου.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου