ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 11 Αυγούστου 2014

«Ξεκίνησαν οι συζητήσεις για Μανωλά»

«Ξεκίνησαν οι συζητήσεις για Μανωλά»

11/08/2014
 
 Οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Γιουβέντους ξεκίνησαν, σύμφωνα με το «Sky Italia»! Χρήματα, αλλά και «έμψυχα» ανταλλάγματα βάζουν στο… τραπέζι οι «μπιανκονέρι».

«Ξεκίνησαν οι συζητήσεις για Μανωλά»
Στην τελική ευθεία έχει περάσει η μεταγραφή του Κώστα Μανωλά στη Γιουβέντους, όπως αποκαλύπτουν οι Ιταλοί! Σύμφωνα με το «Sky Italia», ο γενικός διευθυντής της «Γηραιάς Κυρίας», Μπέπε Μαρότα, βρίσκεται ήδη σε επίσημες συζητήσεις με ανθρώπους του Ολυμπιακού για την απόκτηση του διεθνούς κεντρικού αμυντικού!

Όπως είναι ήδη γνωστό, ο Ολυμπιακός κοστολογεί τον Κώστα Μανωλά κοντά στα 15 εκατ. ευρώ. Ωστόσο, η Γιουβέντους δεν φέρεται –προς το παρόν- διατεθειμένη να δαπανήσει το συγκεκριμένο ποσό για την απόκτησή του, βάζοντας στο… τραπέζι εκτός από χρήματα (περίπου 10-11 εκατ. ευρώ) και «έμψυχα» ανταλλάγματα.

Το πρώτο όνομα που είναι ψηλά στη λίστα των «μπιανκονέρι» είναι ο αμυντικός Φρέντερικ Σόρενσεν. Ο Δανός ήταν στην Αγγλία την περασμένη εβδομάδα, προκειμένου να διαπραγματευτεί το δανεισμό του στη Λιντς, ωστόσο η περίπτωση αυτή δεν προχώρησε και από τα ΜΜΕ της γειτονικής χώρας το συνδέουν αυτό με την επικείμενη μεταγραφή του Κώστα Μανωλά.

Όμως, πέρα από τον Σόρενσεν, η Γιουβέντους έχει και άλλα… χαρτιά να ρίξει στο τραπέζι. Συγκεκριμένα, πρόκειται για τον Ελβετό αμυντικό, Ρέτο Τσίγκλερ, αλλά και ο επίσης αμυντικός, Μάρκο Μότα.


ALEX WEB RAIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου