ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 13 Αυγούστου 2014

Να είμαστε όλοι εκεί

Να είμαστε όλοι εκεί

Πρωταθλητές απ όλα τα τμήματα του ερασιτέχνη, κάνουν έκκληση στον κόσμο του Ολυμπιακού να πάνε στο φιλικό με τη Μπιλμπάο και να βοηθήσουν στη συγκέντρωση χρημάτων για τη Unicef.
Η ώρα για το σπουδαίο φιλικό του Ολυμπιακού με την Αθλέτικ
Μπιλμπάο έφτασε. Ο κόσμος του Ολυμπιακού θα έχει την ευκαιρία να δει φέτος για
πρώτη φορά την ομάδα του στο «Γ. Καραϊσκάκης» σ’ ένα φιλικό υψηλών προδιαγραφών
μα πάνω απ’ όλα για καλό σκοπό.

 Όλα τα έσοδα από το παιχνίδι θα δοθούν στην Unicef και αυτό φυσικά δεν άφησε ασυγκίνητους τους Πρωταθλητές και τους προπονητές του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού. Τέσσερις άνθρωποι που έχουν συνδέσει το όνομα τους με τον Ολυμπιακό έστειλαν το δικό τους μήνυμα-κάλεσμα προς τον κόσμο γι’ αυτό το σημαντικό παιχνίδι.
Αναλυτικά τα μηνύματα τους: 


Αιμίλιος Παπαθανασίου (Παγκόσμιος Πρωταθλητής Ιστιοπλοϊας): «Το κομμάτι με τη Unicef το γνωρίζει όλος ο κόσμος. Εδώ στην Ελβετία μου το έχουν πει πολλοί αθλητές για την Unicef και αυτό μου αρέσει πάρα πολύ.  Είμαι υπερήφανος γι’ αυτή τη συνεργασία. Ο Ολυμπιακός έχει αλλάξει σελίδα στην Ευρώπη και κινείται πλέον σε πολύ υψηλά επίπεδα. Ο κόσμος θα πρέπει να είναι κοντά στην ομάδα».

Σπύρος Γιαννιώτης (Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης): «Μόνο περήφανοι μπορεί να είμαστε γι’ αυτές τις πρωτοβουλίες του Ολυμπιακού. Ο σύλλογος μας δείχνει τον δρόμο της προσφοράς, της αλληλεγγύης και σε μια τόσο δύσκολη εποχή για όλους είναι δίπλα στα παιδιά που έχουν μεγάλη ανάγκη. Να είμαστε όλοι εκεί. Εγώ δυστυχώς είμαι στο Βερολίνο και η καρέκλα μου στο «Γ. Καραϊσκάκης» θα είναι άδεια αλλά είμαι σίγουρος πως θα την γεμίσεις εσύ».

Θόδωρος Βλάχος (Προπονητής Πόλο): «Είναι υποχρέωση μας να είμαστε εκεί. Όσοι είμαστε γονείς ξέρουμε περισσότερα. Αυτή η κίνηση δείχνει για άλλη μια φορά το μεγαλείο του Ολυμπιακού. Δεν είμαστε απλά ο σύλλογος που κατακτά τα πάντα κάθε χρόνο. Είμαστε κάτι πολύ παραπάνω…
Είναι ευκαιρία να δούμε τον νέο Ολυμπιακό και να προσφέρουμε στα παιδιά που μας έχουν ανάγκη».

Δημήτρης Καζάζης (Προπονητής Βόλεϊ): «Η αλληλεγγύη και η προσφορά ειδικά στις μέρες μας είναι επιβεβλημένη. Θα πρέπει να σταθούμε δίπλα στη Unicef. Το φιλικό αυτό με την Μπιλμπάο είναι μια καλή ευκαιρία. Δεν πρέπει να λείψει κανείς».


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου