ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 12 Αυγούστου 2014

Βον Γουέιφερ:«Θυμηθείτε το όνομα του Παπανικολάου…»

Βον Γουέιφερ:«Θυμηθείτε το όνομα του Παπανικολάου…»

12/08/2014
 
 Ο Κώστας Παπανικολάου έκανε… ρεκόρ πριν καν φορέσει τη φανέλα των Ρόκετς και ένας παλιός του συμπαίκτης και πρώην ΝΒΑερ δηλώνει βέβαιος πως θα πετύχει.

«Θυμηθείτε το όνομα του Παπανικολάου…»
Ο Κώστας Παπανικολάου ανήκει από χθες και τυπικά στους Ρόκετς έχοντας υπογράψει για 1+1 χρόνια.

Μάλιστα το ποσό των 4,8 εκατ. δολαρίων που προβλέπει το συμβόλαιό του για τον πρώτο χρόνο (αν και δεν θα εισπράξει όλο το ποσό, μιας και πέραν της εφορίας θα καλύψει σχεδόν κατά το ήμισυ και το NBA-out του συμβολαίου του με την Μπαρτσελόνα, ύψους 1 εκατ. ευρώ) τον καθιστά… ρέκορντμαν.


Συγκεκριμένα, ο 24χρονος φόργουορντ έχει το μεγαλύτερο συμβόλαιο που έχει υπογραφεί ποτέ από επιλογή δευτέρου γύρου στα ντραφτ (ήταν νούμερο 48 από τους Νικς το 2012), ξεπερνώντας τα 4,1 εκατ. δολάρια του Νίκολα Πέκοβιτς με τους Τίμπεργουλβς το 2010, όταν είχε φύγει από τον Παναθηναϊκό. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Κώστας Κουφός θα εισπράξει για την ερχόμενη σεζόν από τους Γκρίζλις 3 εκατ. δολάρια, ο Νικ Καλάθης μόλις 816.000 δολάρια από την ίδια ομάδα, ενώ ο Γιάννης Αντετοκούνμπο από τους Μπακς 1,87 εκατ.

Παράλληλα ο «Παπ» είναι ο πέμπτος πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης στην ομάδα του Χιούστον, πίσω μόνο από τους Ντουάιτ Χάουαρντ (21,4 εκατ. δολάρια για τη σεζόν 2014/15), Τζέιμς Χάρντεν (14,7 εκατ.), Τρέβορ Αρίζα (8,6 εκατ.) και Λουίς Σκόλα (6,5 εκατ.) και μπροστά από τον… έκτο Αλόνζο Γκι (3,2 εκατ.). Ενδεικτικό είναι πως οι δύο άλλοτε συμπαίκτες του στον Ολυμπιακό, Τζόι Ντόρσεϊ και Πατ Μπέβερλι, έχουν λαμβάνειν για την ερχόμενη σεζόν 981.00 και 948.000 δολάρια αντίστοιχα.

Ένας άλλος πρώην συμπαίκτης του στην ομάδα του Πειραιά και επίσης με θητεία στους Ρόκετς αμέσως πριν έρθει στην Ελλάδα το 2009, ο Βον Γουέιφερ, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Παπανικολάου και «εγγυήθηκε» για την επιτυχία του. «Αν είστε φίλοι των Ρόκετς, θυμηθείτε αυτό το όνομα: Κώστας Παπανικολάου. Θα βοηθήσει πολύ. Το παιδί αυτό όχι μόνο διαθέτει ταλέντο, αλλά δουλεύει και σκληρά», έγραψε στο Twitter ο 29χρονος σούτινγκ γκαρντ, που πλέον αγωνίζεται στην Κίνα.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου