ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 13 Αυγούστου 2014

UEFA Super Cup:Ρεαλ Μαδριτης-Σεβιλλη 2-0 (videos)

UEFA Super Cup:Ρεαλ Μαδριτης-Σεβιλλη 2-0 (videos)
13/08/2014

Το Champions League δεν της αρκούσε, ήθελε και το Super Cup για να δείξει την απόλυτη κυριαρχία της. Η Ρεάλ τα κατάφερε και με τον σεληνιασμένο Ρονάλντο επικράτησε 2-0 της Σεβίλλης στο Κάρντιφ.

Όλη η Ευρώπη στα χέρια της!
Την επιστροφή της στην κορυφή της Ευρώπης, που σήμανε η κατάκτηση του περσινού Champions League, επιβεβαίωσε η Ρεάλ Μαδρίτης με την κατάκτηση και του Super Cup.

Οι «μερένχες», στο πρώτο επίσημο ματς της σεζόν, δεν αντιμετώπισαν κανένα πρόβλημα απέναντι στην Σεβίλλη και επικρατώντας 2-0 στο Κάρντιφ της Ουαλίας.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έδειξε «καυτός» και με δύο δικά του τέρματα (στο 30’ και στο 49’) οδήγησε την «βασίλισσα» στην δεύτερη κατάκτηση του τροπαίου στην ιστορία της, μετά το 2002. Η τριάδα των Μόντριτς-Κρόος-Χάμες τα πήγε καλά στο πρώτο της τεστ και δημιούργησε πολλά προβλήματα στον άξονα της ομάδας του Έμερι, που δεν θύμισε σε τίποτα την ομάδα που κατέκτησε πέρσι το Europa League.

Με τα δύο γκολ στην Ουαλία, ο CR7 έφτασε τα 70 σε όλες τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, πιάνοντας τον Ιντζάγκι στην 2η θέση της λίστας (πρώτος ο Ραούλ με 77).

Το ματς:

Νωθρό ήταν το ξεκίνημα των δύο ομάδων. Η Σεβίλλη παρότι είχε δώσει χώρο στην Ρεάλ, έδειχνε να πατάει καλύτερα στο πρώτα λεπτά κυκλοφορώντας με μεγαλύτερη άνεση την μπάλα στην μεσαία γραμμή. Από την άλλη, η «βασίλισσα» προσπαθούσε με γρήγορους συνδυασμούς στον άξονα, με τελικό αποδέκτη τον Ρονάλντο, να δημιουργήσει προβλήματα χωρίς όμως ο Μπέιλ στην μεγαλύτερη ευκαιρία της ομάδας του νικήθηκε από τον Μπέτο στο 18’.

Το παιχνίδι άνοιξε μετά το 20λεπτο, αφού η ομάδα του Έμερι δεν φοβήθηκε τους «μερένχες» και κυνήγησε το γκολ, απειλώντας την εστία του Κασίγιας. Η Ρεάλ όμως έπειτα από μια αντεπίθεση, που ξεκίνησε και τελείωσε από τον Ρονάλντο άνοιξε το σκορ με την συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού. Οι παίκτες του Αντσελότι έλεγξαν το ματς μετά το γκολ και με μοναδική εξαίρεση το σουτ του Βιτόλο στο 34’ δεν απειλήθηκαν καθόλου μέχρι το τέλος του ημιχρόνου.

Ιδανικά ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο για την «βασίλισσα». Παρότι η ομάδα της Ανδαλουσίας έδειξε να είναι πιο δραστήρια, στην πρώτη φάση που ο Ρονάλντο έπιασε μπάλα έκανε το 2-0 στο 49’ με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή. Το παιχνίδι μετά το τέρμα του Πορτογάλου έχασε τον ρυθμό του, αφού οι Σεβιγιάνοι «θόλωσαν» και δεν μπόρεσαν να συνεχίσουν να επιτίθενται ορθολογικά.

Με το πέρασμα των λεπτών, η Ρεάλ έγινε και πάλι το απόλυτο αφεντικό στο ματς. Η ομάδα της Ανδαλουσίας έδειξε πως είχε ξεμείνει από δυνάμεις και κουράγιο, με τους παίκτες του Αντσελότι να το εκμεταλλεύονται και να συνεχίζουν να δημιουργούν προβλήματα, αυτή τη φορά με σουτ κυρίως έξω από την περιοχή. Στο τελευταίο δεκάλεπτο το παιχνίδι είχε διαδικαστικό χαρακτήρα, αφού οι δύο ομάδες κατέβασαν στροφές και δεν σπατάλησαν άλλες δυνάμεις.

Οι συνθέσεις:

Ρεάλ Μαδρίτης (Κάρλο Αντσελότι): Κασίγιας, Καρβαχάλ, Πέπε, Ράμος, Κοεντράο (84’ Μαρσέλο), Κρόος, Μόντριτς (86’ Ιγιαραμέντι), Χάμες (71’ Ίσκο), Μπέιλ, Ρονάλντο, Μπενζεμά

Στον πάγκο: Νάβας, Βαράν, Αρμπελόα, Ντι Μαρία\

Σεβίλλη (Ουνάι Έμερι): Μπέτο, Κόκε (84’ Φιγκέιρας), Φάτζιο, Παρέχα, Ναβάρο, Κριχόβιακ, Καρίτσο, Βιδάλ (66’ Άσπας), Σουάρεθ (78’ Ρέγες), Βιτόλο, Μπάκα

Στον πάγκο: Μπαρμπόσα, Σαμπέριο, Ιμπόρα, Λουίσμι

Διαιτητής: Μαρκ Κλάτενμπουργκ (Αγγλία)

Γήπεδο: Kάρντιφ Σίτι Στάντιουμ

  Δειτε τα γκολ της αναμετρησης




ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου