ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 13 Αυγούστου 2014

O Διαμαντάκος MVP του ICC

O Διαμαντάκος  MVP του ICC

Στην ψηφοφορία που έγινε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του International Champions Cup στο Facebook, ο Δημήτρης Διαμαντάκος αναδείχθηκε ως ο MVP της διοργάνωσης. Στην κορυφή και ο Μπουχαλάκης για την ενέργεια του στο γκολ απέναντι στην Μίλαν.
Ο Ολυμπιακός φαίνεται πως άφησε για τα καλά το στίγμα του στο International Champions Cup της Αμερικής, με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να κατακτά την διοργάνωση στον τελικό με την Λίβερπουλ.
Ωστόσο στην ψηφοφορία που διεξήχθη μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του International Champions Cup στο Facebook, ο Δημήτρης Διαμαντάκος αναδείχθηκε ως ο MVP της διοργάνωσης! Ο 21χρονος στράικερ εντυπωσίασε τους φίλους του αθλήματος στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού με τα τρία γκολ που πέτυχε συνολικά (1 κόντρα στην Μίλαν, 2 απέναντι στην Μάντσεστερ Σίτι) να του χαρίζουν τον τίτλο του πολυτιμότερου.

Παράλληλα ένας ακόμη "ερυθρόλευκος", ο Ανδρέας Μπουχαλάκης, έκλεψε τις καρδιές του κοινού που τον ψήφισε ως τον παίκτη με την ωραιότερη ενέργεια του ICC, στο εκπληκτικό τέρμα που σημείωσε απέναντι στην Μίλαν.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου