ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 13 Αυγούστου 2014

Θαυμαστής του Μίτσελ

Θαυμαστής του Μίτσελ

Ο Ράφα Αλκόρτα μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τη συνεργασία του με τον Μίτσελ, σε συνέντευξη που παραχώρησε σε ισπανικά ΜΜΕ με αφορμή το φιλικό του Ολυμπιακού με τον Αθλέτικ Μπιλμπάο.
Ο βοηθός προπονητή του Ολυμπιακού, Ράφα Αλκόρτα, σε συνέντευξη που παραχώρησε σε ισπανικά ΜΜΕ ενόψει του φιλικού των "ερυθρολεύκων" με την Αθλέτικ Μπιλμπάο εκθείασε τόσο τον Μίτσελ όσο και τον Ερνέστο Βαλβέρδε, δηλώνοντας δικαιωμένος για την απόφασή του να έρθει στην Ελλάδα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ράφα Αλκόρτα στην DEIA:

Για το φιλικό με την Αθλέτικ Μπιλμπάο: "Ανυπομονώ για την αναμέτρηση με την Μπιλμπάο, αν και θα ήταν καλύτερο να παίξουμε στο Τσάμπιονς Λιγκ και να δούμε το καινούριο "Σαν Μαμές", τελειωμένο. Έρχονται φίλοι να παίξουν εναντίον μας  και έχω όρεξη να τους χαιρετίσω και να τους ευχηθώ για τη σεζόν που έρχεται. Είναι ένα μεγάλο παιχνίδι παρουσίασης, για εμάς. Η Αθλέτικ θα αναμετρηθεί με μία πολύ καλή ομάδα."

Για τον Ερνέστο Βαλβέρδε:"Μίλησα με τον Ερνέστο, πριν να έρθω εδώ. Τον ρώτησα για την Αθήνα και μου μίλησε πολύ καλά. Αυτό με βοήθησε για να αποφασίσω. Με ενδιέφερε πως θα ζούσαν η γυναίκα και τα παιδιά μου. Μου τα έκανε ξεκάθαρα και τα κατάλαβα τέλεια. Είχε δίκιο. Τον Ερνέστο, τον αγαπούν πολύ εδώ. Αυτό που λατρεύουν σε αυτόν, είναι αυτό που αρέσει σε εμάς στο Μπιλμπάο: Η φυσικότητά του, το είναι του"

Για τον Μίτσελ: "Η ζωή έχει τις φάσεις της και αυτό είναι ένας ακόμη κύκλος. Καλύτερη αλλαγή από αυτή, δε θα μπορούσα να έχω. Επιπλέον, το να δουλεύεις με τον Μίτσελ είναι πολύ εύκολο. Είναι, όπως και όταν ήταν ποδοσφαιριστής. Αυτό που δε γνώριζα, ήταν πως λειτουργούσε σαν προπονητής. Είναι απίστευτο πόσες ώρες περνάει για να ετοιμάσει τα παιχνίδια, να δει σε βίντεο τους αντιπάλους και να διορθώσει τα λάθη μας."

Για την αναμέτρηση της Μπιλμπάο με τη Νάπολι: "Το παιχνίδι απέναντι στη Νάπολι θα είναι πολύ δύσκολο. Νομίζω ότι θα είναι 50%-50%. Έχω την πεποίθηση και θέλω να περάσει η Αθλέτικ."


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου