ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 10 Αυγούστου 2014

«Τον πρώτο λόγο η Νάπολι για Μανωλά»

«Τον πρώτο λόγο η Νάπολι για Μανωλά»

10/08/2014
 
 Ανατροπή δεδομένων φαίνεται πως έχει σημειωθεί στην υπόθεση του Κώστα Μανωλά, ο οποίος πριν από μερικές ώρες ήταν κοντά στη Γιουβέντους και νέα ιταλικά δημοσιεύματα δίνουν προβάδισμα στη Νάπολι.

«Τον πρώτο λόγο η Νάπολι για Μανωλά»
Γιουβέντους, Ρόμα και Νάπολι φέρονται να «μονομαχούν» για την απόκτηση του Κώστα Μανωλά, με τα νέα δημοσιεύματα στην Ιταλία να φέρνουν στο προσκήνιο νέα δεδομένα για την επικείμενη μεταγραφή του διεθνούς στόπερ του Ολυμπιακού.

Μέχρι χθες το βράδυ το Τορίνο έμοιαζε πιθανότερος προορισμός για τον 23χρονο αμυντικό, αλλά στο «κόλπο» μπήκαν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Νάπολι. Σημερινό δημοσίευμα, όμως, της εφημερίδας «Tempo» αναφέρει ότι προβάδισμα για την απόκτηση του παίκτη φέρεται να έχουν οι Ναπολιτάνοι.

«Το βράδυ της Παρασκευής ο Βάλτερ Σαμπατίνι (αθλητικός διευθυντής της Ρόμα) δείπνησε με τον Ραϊόλα και έναν άνθρωπο του Ολυμπιακού σε εστιατόριο του Παριόλι, αλλά εκτός από τη Γιουβέντους ο παίκτης έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον της Νάπολι που δείχνει διατεθειμένη να δαπανήσει κάποια χρήματα από την μεταγραφή του Φερνάντες στη Σουόνσι έναντι 10 εκατ. ευρώ. Ο Ολυμπιακός αξιώνει 13 με 14 εκατ. ευρώ και ο Ντε Λαουρέντις (πρόεδρος της Νάπολι) δείχνει να αποκτά το προβάδισμα», αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου