ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 15 Αυγούστου 2014

Ο Μήτρογλου και το κόλπο

Ο Μήτρογλου και το κόλπο

15/08/2014
 
 «Νο1» στόχος για την ενίσχυση της επίθεσης του Ολυμπιακού αποτελεί ο Κώστας Μήτρογλου, με τους Πειραιώτες να είναι έτοιμοι να ενεργοποιήσουν τις εναλλακτικές λύσεις που υπάρχουν για το σέντερ φορ.

Ο Μήτρογλου και το… κόλπο!
Τεράστια «μάχη» για την απόκτηση του Κώστα Μήτρογλου δίνει ο Ολυμπιακός τις τελευταίες μέρες, με τον οποίο επιθυμεί να ενισχύσει την επιθετική του γραμμή. Η πρόταση των Πειραιωτών στη Φούλαμ για τον δανεισμό του διεθνούς επιθετικού φτάνει το 1,5 εκατ. ευρώ, μία πρόταση που δεν έχει δοθεί ποτέ από ελληνική ομάδα για δανεικό ποδοσφαιριστή.


Οι Άγγλοι έχουν απαντήσει αρνητικά, αν και ο 26χρονος φορ παρουσιάζεται διατεθειμένος να ρίξει αρκετά τις απαιτήσεις του για να επιστρέψει στους «ερυθρόλευκους». Μάλιστα, οι «χωριάτες» εκτιμούν ότι μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου θα βρουν την πρόταση που περιμένουν για τον «πιστολέρο», αλλά μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποιο σοβαρό ενδιαφέρον.

Θέμα αγοράς του Μήτρογλου από τους Πειραιώτες δεν τίθεται, λόγω των 15 εκατ. ευρώ που κόστισε στη Φούλαμ τον περασμένο Γενάρη και για να γίνει κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί με λιγότερα από 10 εκατ. ευρώ.

Σύμφωνα με τον «Γαύρο», οι πρωταθλητές Ελλάδας σκοπεύουν να πιέσουν τον αγγλικό σύλλογο, προχωρώντας τις εναλλακτικές τους λύσεις. Ποιες είναι αυτές;

Η μία είναι ο Ζόνας της Βαλένθια για τον οποίοι οι Ισπανοί έχουν αναφέρει ότι υπάρχουν προχωρημένες επαφές, με τον παίκτη να έχει ως προτεραιότητα τους «ερυθρόλευκους», λόγω της παρουσίας τους στο Champions League. Για τον Βραζιλιάνο άσος μίλησε με τα καλύτερα λόγια και ο Βαλβέρδε με τον οποίο είχε συνεργαστεί το διάστημα που ήταν στον πάγκο των «νυχτερίδων».

Η άλλη επιλογή είναι ένας επιθετικός – έκπληξη, ο οποίος δεν έχει ακουστεί, όπως είχε συμβεί με τις περιπτώσεις του Ιμπραΐμ Αφελάι και του Ερίκ Αμπιντάλ. Πάντως, η πρόθεση των Πειραιωτών είναι να τελειώνουν άμεσα την υπόθεση του Ολυμπιακού, ώστε να τεθεί άμεσα στη διάθεση του Μίτσελ λίγες μέρες πριν από την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεών τους.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου