ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 12 Αυγούστου 2014

«Να έρθει ο Πουλίδο και να πει ότι έκανε λάθος»


«Να έρθει ο Πουλίδο και να πει ότι έκανε λάθος»

12/08/2014
 
 Ένα νέο ακόμη «κεφάλαιο» προστέθηκε στο… σίριαλ του Άλαν Πουλίδο, ο οποίος δηλώνει ότι μάχεται για το δίκιο του και ο προπονητής της Τίγκρες έσπασε τη σιωπή του και ζητά ο διεθνής άσος να απολογηθεί.

«Να έρθει ο Πουλίδο και να πει ότι έκανε λάθος»
Εν αναμονή της εκδίκασης της προσφυγής που έχει καταθέσει για να μείνει ελεύθερος από την Τίγκρες είναι ο Άλαν Πουλίδο, ο οποίος προχώρησε σε νέες δηλώσεις που αφορούν την κόντρα του με τον μεξικανικό σύλλογο.

Συγκεκριμένα, ο διεθνής άσος τόνισε «παλεύω για το δίκιο μου. Τα υπόλοιπα τα έχω αφήσει στα χέρια των δικηγόρων και αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να είμαι απόλυτος αν θα κερδίσω ή αν θα χάσω… Εκείνο που περιμένουμε είναι να διορθωθεί το λάθος που έχει γίνει το συντομότερο δυνατό. Η μεγαλύτεροι επιθυμία μου είναι να παίζω, έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα θα πρέπει να περιμένουμε την απόφαση για να επιλυθεί το θέμα».

Αυτές τις δηλώσεις κλήθηκε να σχολιάσει ο προπονητής της ομάδας, Ρικάρντο Φερέτι, ο οποίος έσπασε τη σιωπή του και υποστήριξε: «Είναι πολύ απλό, ας έρθει εδώ να ζητήσει συγγνώμη και να πει ότι έκανε λάθος. Οι πόρτες είναι ανοιχτές για τον Πουλίδο, αν αποφασίσει να γυρίσει».

Στη συνέχεια, ο Μεξικανός κόουτς πρόσθεσε: «Λέει (ο Πουλίδο) ότι οι οπαδοί της Τίγκρες δεν το αξίζουν όλο αυτό (σ.σ. αναφορικά με τη δημόσια επιστολή του Πουλίδο). Και ο σύλλογος δηλαδή το αξίζει; Δεν πληρώνουν οι οπαδοί τον παίκτη, αλλά η ομάδα. Είναι ένας είδος χειραγώγησης αυτό. Δεν θα τον καταγγείλουμε, θα ήταν εύκολο για μας, αλλά δεν θα το κάνουμε για κανέναν».


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου