ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 16 Αυγούστου 2014

Θέλουν Μήτρογλου και τo δείχνουν


Θέλουν Μήτρογλου και τo δείχνουν

16/08/2014
 
 Έτοιμη να καταθέσει νέα βελτιωμένη πρόταση για την απόκτηση του Κώστα Μήτρογλου παρουσιάζεται η Ντεπορτίβο Λα Κορούνια, με τους οπαδούς της ισπανικής ομάδας να φτιάχνουν ένα σχετικό σκίτσο!

Θέλουν Μήτρογλου και το… δείχνουν!
Προσπάθεια να ενισχυθεί αισθητά στις τελευταίες ημέρες της μεταγραφικής περιόδου καταβάλει η Ντεπορτίβο Λα Κορούνια, η οποία έχει στο «στόχαστρο» τον Κώστα Μήτρογλου για την επίθεση και τον Μπρούνο Ζουκουλίνι για τα χαφ.

Όπως γράφει η ιστοσελίδα «elidealgallego», η διοίκηση του συλλόγου της Γαλικίας φέρεται έτοιμη να κάνει ό,τι είναι απαραίτητο για να πετύχει τον στόχο της παραμονής και να μην μπλέξει σε περιπέτειες.

Προτεραιότητα για την επίθεση αποτελεί ο Μήτρογλου, με τους Ισπανούς να προσπαθούν να εκμεταλλευτούν το γεγονός ότι έμεινε για αρκετό καιρό εκτός δράσης λόγω του τραυματισμού του και η ισπανική πρόκληση είναι σημαντική για τον ίδιο.

Ωστόσο, το δημοσίευμα αναφέρει ότι πρέπει να ξεπεράσει τον ανταγωνισμό της Χέρτα, της Μπορντό και μέχρι πρότινος του Ολυμπιακού.

Για αυτό τον λόγο αναμένεται να καταθέσουν μία βελτιωμένη πρόταση στον 25χρονο άσο, με την Ντεπόρ να είναι αισιόδοξοι ότι θα καταφέρουν να πάρουν τον «πιστολέρο». Μάλιστα, οπαδοί της ομάδας δημιούργησαν το παραπάνω σκίτσο και ήδη φαίνεται πως η ενδεχόμενη απόκτησή του θα κάνει «γκελ» στον κόσμο της.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου