ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 14 Αυγούστου 2014

Από νωρίς πήρε φωτιά ο ΝΑΟΣ! (video)

Από νωρίς πήρε φωτιά ο ΝΑΟΣ! (video)

14/08/2014

Από νωρίς πήρε... φωτιά ο ΝΑΟΣ! (video)
Ο κόσμος του Ολυμπιακού είχε πάθει σύνδρομο στέρησης. Οι 122 ημέρες είναι πολλές, είναι πάρα πολλές για να μην βλέπεις από κοντά τον Θρύλο.
Τα προηγούμενα φιλικά σε Αυστρία, Καναδά και Αμερική τα είδαν Γαύροι, αλλά αυτοί της Γερμανίας και των δύο χωρών στη Βόρεια Αμερική. Και απόψε έφτασε η μεγάλη ώρα.
Ο Θρύλος γύρισε στο "σπίτι" του, στο ΝΑΟ, μετά από σχεδόν 4 μήνες για την φιλική αναμέτρηση με την Αθλέτικ Μπιλμπάο. Ένα ματς πολύ σημαντικό από κάθε άποψη.

Αγωνιστικά δυνατό τεστ, αλλά και ματς για ιερό σκοπό με δεδομένο ότι όλα τα έσοδα θα διατεθούν για τη UNICEF! Ο λαός του Θρύλου ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της ομάδας και των παικτών και αρκετός κόσμος βρέθηκε στο γήπεδο "Γ. Καραϊσκάκης".
Ειδικά η Θύρα 7 είχε τεράστιο παλμό. Μία ώρα πριν από τη σέντρα ήδη τα συνθήματα δεν σταματούσαν και μισή ώρα αργότερα -ένα 30λεπτο πριν αρχίσει ο αγώνας- πήρε… φωτιά!
Διότι μαζί με τα συνθήματα, οι "ερυθρόλευκοι" οπαδοί άναψαν και καπνογόνα, δίνοντας άλλο… χρώμα τόσο στην εξέδρα όσο και στο σπουδαίο αυτό φιλικό!



ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου