ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 13 Αυγούστου 2014

Διαψεύδει για Μπέντνερ

Διαψεύδει για Μπέντνερ

13/08/2014
 
 Κατηγορηματικά διέψευσε ο Ολυμπιακός τα σενάρια που τον ήθελαν να έχει κάνει κρούση στον Νίκλας Μπέντνερ, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Άρσεναλ! Μήτρογλου και Ζόνας παραμένουν ψηλά στη λίστα.

Διαψεύδει για Μπέντνερ!
Τέλος, πριν καν… αρχίσει! Καμία επαφή με την πραγματικότητα δεν έχει το δημοσίευμα από την Αγγλία που έκανε λόγο για πρόταση του Ολυμπιακού στον Νίκλας Μπέντνερ, όπως ισχυρίζεται η ΠΑΕ.

Οι «ερυθρόλευκοι» διαψεύδουν πως έγινε -από την πλευρά τους- κρούση στον Δανό επιθετικό που έμεινε ελεύθερος από την Άρσεναλ, ωστόσο στη λίστα του Μίτσελ εξακολουθούν να βρίσκονται ψηλά οι Κώστας Μήτρογλου και Ζόνας.

Όμως, αμφότερες οι περιπτώσεις, κάθε άλλο παρά εύκολες είναι. Από τη μία, η Φούλαμ θέλει να παραχωρήσει με μεταγραφή τον Έλληνα επιθετικό, για τον οποίο είχε δαπανήσει 15 εκατ. ευρώ για να τον κάνει δικό της -τον περασμένο Ιανουάριο- από τον Ολυμπιακό και σίγουρα αυτό θα γινόταν πραγματικότητα με ένα ποσό αρκετά... σεβαστό.

Από την άλλη, όσον αφορά την υπόθεση του Ζόνας. Η Βαλένθια έχει ενημερώσει τον Βραζιλιάνο επιθετικό πως δεν συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα της για την επόμενη σεζόν. Όμως, ο 30χρονος έχει ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο με τις «νυχτερίδες», των οποίων οι απαιτήσεις είναι αυξημένες, ενώ και ο ίδιος -μέχρι στιγμής- φέρεται να είναι «αλμυρός».

Τέλος, ο Ολυμπιακό εξακολουθεί να βρίσκεται σε «ανοικτή γραμμή» με την Μπαρτσελόνα και να εξετάζει περιπτώσεις νεαρών παικτών, από τη δεύτερη ομάδα των Καταλανών.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου