ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 10 Αυγούστου 2014

Σε άριστη αγωνιστική κατάσταση και με συστάσεις

Σε άριστη αγωνιστική κατάσταση και με συστάσεις

10/08/2014
 
 Σε άριστη αγωνιστική κατάσταση είναι ο Ιμπραΐμ Αφελάι για να παίξει άμεσα στον Ολυμπιακό, ενώ «διάσημοι» πρώην συμπαίκτες του στην Μπαρτσελόνα έδωσαν το «ΟΚ» στον Μίτσελ για την απόκτησή του.

Έτοιμος και με… συστάσεις!
Τα τυπικά έχουν απομείνει για την ανακοίνωση της μεταγραφής του Ιμπραΐμ Αφελάι στον Ολυμπιακό.

Οι Πειραιώτες είναι έτοιμοι να προσθέσουν έναν εξαιρετικό ποδοσφαιριστή στο δυναμικό τους, με τον Μίτσελ να έχει κάνει την απαραίτητη προεργασία προτού εισηγηθεί στη διοίκηση την απόκτησή του.


Ο Ισπανός τεχνικός των «ερυθρολεύκων» διατηρεί άριστες σχέσεις με τον Λουίς Ενρίκε από τη κοινή τους θητεία στη Ρεάλ Μαδρίτης και ο προπονητής της Μπαρτσελόνα τον διαβεβαίωσε ότι ο Ολλανδός εξτρέμ έκανε όλο αυτό το διάστημα κανονικά προπονήσεις υπό τις οδηγίες του.

Μάλιστα, τόνισε ότι πλέον έχει απαλλαγεί από τα προβλήματα τραυματισμών και ενοχλήσεων, κάνοντας κανονικά προετοιμασία με τον καταλανικό σύλλογο.

Από εκεί και πέρα, ο 51χρονος κόουτς, θέλοντας να είναι σίγουρος για την κατάσταση του παίκτη, μίλησε με δύο από τις… σημαίες των «μπλαουγκράνα».

Σύμφωνα με πληροφορίες της SportDay από την Ισπανία, ο Μίτσελ επικοινώνησε με τον Κάρλες Πουγιόλ και τον Τσάβι, που υπογράμμισαν ότι ο 28χρονος παίκτης «είναι σε πολύ καλή κατάσταση, και μπορεί να παίξει αμέσως», ενώ δεν υπάρχει κανένα ρίσκο με την απόκτησή του.

Από τη στιγμή που ο Ισπανός προπονητής πήρε τις «εγγυήσεις» που ήθελε ενημέρωσε τους ανθρώπους της διοίκησης και εκείνοι με τη σειρά τους έκαναν τις απαραίτητες ενέργειες για τη μεταγραφή του Αφελάι, ο οποίος βρίσκεται από χθες το μεσημέρι στην Αθήνα και ίσως σήμερα ανακοινωθεί η μεταγραφή του στον Ολυμπιακό.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου