ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 11 Αυγούστου 2014

Η ανυπομονησία των Γαύρων για να δουν Θρύλο

Η ανυπομονησία  των Γαύρων για να δουν Θρύλο

11/08/2014

Τρέλα των Γαύρων για να δουν Θρύλο! (pics)
Η ανυπομονησία των οπαδών του Ολυμπιακού να παρακολουθήσουν τον αγώνα με την Μπιλμπάο είναι πολύ μεγάλη. Το μοναδικό φιλικό, εντός έδρας, που θα δώσει ο Θρύλος γίνεται την Τετάρτη στο ΝΑΟ.
Ο κόσμος των πρωταθλητών Ελλάδας δεν αντέχει τόσο καιρό χωρίς να πάει στο γήπεδο "Γ. Καραϊσκάκης" και να βρεθεί στο πλευρό της αγαπημένης του ομάδας. Παθαίνει στέρηση όταν περνούν μερικοί μήνες το καλοκαίρι και δεν έχει τη δυνατότητα να πάει στο ΝΑΟ, μιας και δεν υπάρχουν αγώνες!

Αδημονεί να φτάσει εκείνη η ώρα που θα γίνει το πρώτο ματς προετοιμασίας στο "σπίτι" του Θρύλου για να βρεθεί εκεί και να υποστηρίξει τον Ολυμπιακό, να φωνάξει συνθήματα, να το χαρεί με την ψυχή του!
Φέτος οι πρωταθλητές Ελλάδας θα δώσουν μόνο ένα ματς εντός έδρας, κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας. Και τι ματς; Κόντρα στην Αθλέτικ Μπιλμπάο του Ερνέστο Βαλβέρδε.
Τα εισιτήρια κυκλοφόρησαν το πρωί και από την πρώτη στιγμή η ζήτηση ήταν πάρα πολύ μεγάλη. Οι ερυθρόλευκοι οπαδοί αψήφησαν το θερμόμετρο που χτυπάει… κόκκινο, ενώ δεν πτοήθηκαν από το γεγονός ότι είμαστε παραμονές Δεκαπενταύγουστου.
Από τη στιγμή που άνοιξαν τα εκδοτήρια πάρα πολλοί ήταν εκείνοι που έτρεξαν για να προμηθευτούν εισιτήριο. Και παρότι μιλάμε για φιλικό, σχηματίστηκαν ουρές έξω από το ΝΑΟ για ένα "μαγικό χαρτάκι"!
Η δίψα των Γαύρων για το Θρύλο είναι τεράστια, ενώ θέλουν να δουν παράλληλα με τη νέα ομάδα του Μίτσελ που άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις στο ICC και τον πρώην τεχνικό του Θρύλου, Ερνέστο Βαλβέρδε.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου