ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 13 Αυγούστου 2014

Στην κορυφή και ο Μπουχαλάκης (video)

Στην κορυφή και ο Μπουχαλάκης (video)

13/08/2014 

 

Ο Δημήτρης Διαμαντάκος ψηφίστηκε ως ο πολυτιμότερος παίκτης στο ICC 2014, από τον κόσμο που πήρε μέρος στη σχετική δημοσκόπηση μέσω στο σάιτ του International Champions Cup.
Δεν ήταν, όμως, αυτή η μοναδική "ερυθρόλευκη" διάκριση για τον Ολυμπιακό κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στα γήπεδα της Αμερικής και του Καναδά.

Η γκολάρα που σημείωσε ο Ανδρέας Μπουχαλάκης στον αγώνα των πρωταθλητών Ελλάδας με τη Μίλαν επιβραβεύτηκε από τους ποδοσφαιρόφιλους.
Στη σχετική δημοσκόπηση των διοργανωτών του ICC, το γκολ του νεαρού μέσου του Ολυμπιακού ψηφίστηκε ως η καλύτερη φάση του τουρνουά του καλοκαιριού του 2014.
Μια ακόμα τεράστια διάκριση για τον Θρύλου. Διότι δεν ήταν μονάχα οι εξαιρετικές εμφανίσεις των "ερυθρολεύκων" στο τουρνουά, αλλά και τα επιτεύγματά τους που προκάλεσαν αίσθηση!

Καλύτερος αγώνας ψηφίστηκε από το κοινό το ματς της Ρεάλ Μαδρίτης με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που είχε νικητές τους "κόκκινους διαβόλους" και στο οποίο βρέθηκαν στο γήπεδο πάνω από 100.000 κόσμος.
Όσον αφορά στην ομάδα που θέλουν να δουν οι ποδοσφαιρόφιλοι στο τουρνουά της επόμενης περιόδου, το καλοκαίρι του 2015, αυτή που κέρδισε τις προτιμήσεις της πλειοψηφίας είναι η Τσέλσι!


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου