ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 12 Αυγούστου 2014

Το γαλλικό πλάνο του Ρανιέρι

Το γαλλικό πλάνο του Ρανιέρι

12/08/2014
 
 Ένα επίπεδο παραπάνω σκοπεύει ο Κλαούντιο Ρανιέρι να προχωρήσει τον σχεδιασμό της Εθνικής ομάδας από τα «μικρά» τμήματα μέχρι και την Ανδρών. Στο Λονδίνο για τον Σταφυλίδη ο ομοσπονδιακός τεχνικός.

Το… γαλλικό πλάνο του Ρανιέρι
Έτοιμος να ακολουθήσεις τις εισηγήσεις του Κρίστιαν Νταμιάνο, εισηγητή σε θέματα μακροπρόθεσμων σχεδιασμών και λοιπών δραστηριοτήτων, παρουσιάζεται ο Κλαούντιο Ρανιέρι.

Όπως γράφει η SportDay, o ομοσπονδιακός τεχνικός σκοπεύει να εφαρμόσει και στην Ελλάδα το γαλλικό μοντέλο των εθνικών ομάδων και κλιμακίων.


Δηλαδή, μετά τον Φερνάντο Σάντος που εφάρμοσε το πορτογαλικό, με το «τσεκάρισμα» αρκετών νεαρών παικτών σε όλη την Ευρώπη (και όχι μόνο).

Έτσι ο Ιταλός προπονητής ετοιμάζεται να προσθέσει τη δική του… πινελιά και να εισάγει ακόμη πιο μικρές ηλικίες στο σκάουτινγκ, ώστε να γίνει ακόμη καλύτερη δουλειά από πλευράς ΕΠΟ.

Από εκεί και πέρα, ο Ρανιέρι ετοιμάζεται για το ντεμπούτο του στον «γαλανόλευκο» πάγκο και την προσεχή Πέμπτη θα ανακοινώσει την προεπιλογή των «λεγεωνάριων» για το σπουδαίο ματς με τη Ρουμανία στις 7 Σεπτεμβρίου.

Πρόκειται για την πρεμιέρα στην προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος της Γαλλίας και ο ομοσπονδιακός τεχνικός προβληματίζεται κατά κύριο λόγο για την κατάσταση του Σαμαρά, ο οποίος ακόμη δεν έχει βρει ομάδα και για τη φόρμα του Μήτρογλου, ο οποίος δεν έχει αγωνιστικό ρυθμό.

Παράλληλα, ο 62χρονος προπονητής αναμένεται το Σάββατο να βρεθεί στο Λονδίνο, όπου και έχει σπίτι από την εποχή που ήταν στην Τσέλσι, για να τσεκάρει από κοντά τον Κώστα Σταφυλλίδη στον αγώνα της Φούλαμ με τη Μίλγουολ.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου