ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 13 Αυγούστου 2014

Γέμελος: "Στόχος; Η κορυφή"

Γέμελος: "Στόχος; Η κορυφή"

Ο Νίκος Γέμελος μιλάει για το ραντεβού που έχει δοθεί για την Τετάρτη 13 Αυγούστου στην πρωτεύουσα της Γερμανίας και τον στόχο των Γιαννιώτη, Φωκαΐδη και Αραούζου για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.
Έχει... φάει τα Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα με το κουτάλι. Χρόνια και χρόνια, αμέτρητες διοργανώσεις σε όλο τον κοσμο και πάντα με τάσεις ανόδου. Ο Νίκος Γέμελος είναι ήδη στο Βερολίνο και δίνει τις τελευταίες οδηγίες στους Πρωταθλητές του Ολυμπιακού, τον Γιαννιώτη, τον Φωκαϊδη, την Αραούζου.
Ο Αρχιπροπονητής του Ολυμπιακού μιλάει για το ραντεβού που έχει δοθεί για την Τετάρτη 13 Αυγούστου στην πρωτεύουσα της Γερμανίας.


"Στόχος; Η κορυφή. Τι άλλο μπορούμε να περιμένουμε. Έχουμε δημιουργήσει την δική μας παράδοση στην ανοιχτή θάλασσα και όλοι μας περιμένουν. Η προετοιμασία πήγε καλά και πρέπει μέσα στο νερό να γίνουν αυτά που έχουμε σχεδιάσει.

Το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα είναι μια μεγάλη πρόκληση. Η πρόκληση της χρονιάς. Δεν ήρθαμε στο Βερολίνο για κάτι άλλο από το να πετύχουμε τους στόχους μας. Εχθρός μας τα κρύα νερά", τονίζει ο Νίκος Γέμελος.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου