ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 15 Αυγούστου 2014

«Πρώτη» Αφελάι, εκτός ο Μανωλάς

«Πρώτη» Αφελάι, εκτός ο Μανωλάς

15/08/2014
 
 Ο Ιμπραΐμ Αφελάι πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση με τον Ολυμπιακό, με τους Κώστα Μανωλά, Δημήτρη Σιόβα και Χοσέ Χολέμπας να μένουν εκτός, ενόψει του φιλικού κόντρα στη Φενερμπαχτσέ.

«Πρώτη» Αφελάι, εκτός ο Μανωλάς
Τρεις απουσίες και μία… πρώτη είχε η προπόνηση της Πέμπτης (14/8) στον Ολυμπιακό. Ο Ιμπραΐμ Αφελάι φόρεσε για πρώτη φορά τα ερυθρόλευκα –έστω και ανεπίσημα- και πήρε μέρος στο πρόγραμμα, όπου συμμετείχε στα τελειώματα των φάσεων και στο δίτερμα των παικτών του Μίτσελ, που έγινε σε μικρό χώρο.

Ωστόσο, ο Ισπανός προπονητής δεν είχε στη διάθεσή τους τρεις που ήταν και εκτός αποστολής από το φιλικό με την Μπιλμπάο. Πρόκειται για τον Κώστα Μανωλά, ο οποίος εξακολουθεί να νιώθει μικροενοχλήσεις στη μέση, αλλά τους Δημήτρη Σιόβα και Χοσέ Χολέμπας που ταλαιπωρούνται επίσης από μικροενοχλήσεις.

Από ‘κει και πέρα, όσοι αγωνίστηκαν για περισσότερα από 60 λεπτά στο φιλικό με την ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε, έκαναν αποθεραπεία και αποκατάσταση, ενώ οι υπόλοιποι ακολούθησαν κανονικά όλο το πρόγραμμα.

Η επόμενη προπόνηση των πρωταθλητών Ελλάδας είναι προγραμματισμένη για σημερα (15/8) το πρωί (στις 09:00) και αργότερα το απόγευμα, η αποστολή θα αναχωρήσει για την Τουρκία, για το δυνατό φιλικό κόντρα στη Φενερμπαχτσέ το προσεχές Σάββατο (16/8), που θα είναι και το τελευταίο πριν την έναρξη της Σούπερ Λίγκας.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου