ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 11 Αυγούστου 2014

Ο σακατεμένος Μπέγκιτς

Ο σακατεμένος Μπέγκιτς

11/08/2014
 Στα… κουσούρια που του άφησε η συμμετοχή στο Ευρωμπάσκετ με τη Σλοβενία, απέδωσε ο Μίρζα Μπέγκιτς την κακή χρονιά που είχε με τον Ολυμπιακό.

Ο… σακατεμένος Μπέγκιτς
Το Ευρωμπάσκετ της Σλοβενίας έκανε μεγάλο… κακό στον Μίρζα Μπέγκιτς. Όπως αποκάλυψε ο διεθνής σέντερ, μετά το τέλος της διοργάνωσης αντιμετώπισε σημαντικά προβλήματα με την πλάτη του, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να αποδώσει τα αναμενόμενα στον Ολυμπιακό…

Πλέον, ο Μπέγκιτς είναι ελεύθερος να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και έχει αρχίσει ατομικές προπονήσεις στο Στόζιτσε (έδρα της Ολίμπια Λιουμπλιάνας), αφού δεν συμπεριλήφθηκε στην προεπιλογή της εθνικής ομάδας της Σλοβενίας για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Ισπανίας.

«Μετά το Ευρωμπάσκετ ήμουν εξαντλημένος τόσο σωματικά, όσο και ψυχολογικά», δήλωσε αρχικά ο Μίρζα Μπέγκιτς στον Τύπο της Σλοβενίας και στη συνέχεια αποκάλυψε λίγες μέρες αφότου ξεκίνησε προπονήσεις με τον Ολυμπιακό, άρχισαν και τα προβλήματα:

«Μετά από δύο εβδομάδες προπονήσεων, άρχισε να πονά η πλάτη μου, με αποτέλεσμα να τεθώ εκτός ομάδας για ένα μήνα. Ήθελα πάρα πολύ να επανέλθω γρήγορα, δεν ήμουν σε θέση ούτε να τρέξω, ούτε καν να οδηγήσω το αυτοκίνητό μου».


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου