ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 14 Αυγούστου 2014

"Ο κοσμος μας ανταποκρίθηκε στο καλεσμα" (video)

"Ο κοσμος μας ανταποκρίθηκε στο καλεσμα" (video)

14/08/2014

Ο σκοπός της αναμέτρησης με την Αθλέτικ ήταν διπλός. Από τη μια αγωνιστικός, από την άλλη φιλανθρωπικός και κοινωνικός. Και ο Θρύλος πέτυχε και στα δύο, όχι όμως και στον ίδιο βαθμό.
Αυτά ανέφερε, μεταξύ άλλων ο Μίτσελ στην κάμερα του OlympiacosTV μετά την αναμέτρηση με την Μπιλμπάο στον ΝΑΟ.

Σε ό,τι αφορά την ενίσχυση της UNICEF μέσω του συγκριμένου ματς, σχολίασε: "Είναι ένας πάρα πολύ καλός σκοπός. Είμαστε πάντα υποχρεωμένοι, εκτός από μία πολύ μεγάλη ομάδα, να είμαστε πολύ μεγάλη… ομάδα στο θέμα της αλληλεγγύης και να προσφέρουμε όπου μπορούμε σε τέτοιους καλούς σκοπούς. Το κοινό ανταποκρίθηκε.
Το ευχαριστούμε πάρα πολύ. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι μαζί τους. Θα λέγαμε πως σήμερα δεν ήταν η παρουσία τους σαν να ήταν ένα παιχνίδι προετοιμασίας, αλλά σαν ένα κανονικό παιχνίδι. Τους ευχαριστούμε και τους ευγνωμονούμε γι’ αυτό".
Σε ό,τι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, ανέφερε: "Έχουμε κάνει μία σειρά από πέντε φιλικά παιχνίδια τελευταία, απέναντι σε πολύ δυνατούς αντιπάλους και πιστεύουμε πως έχουμε φέρει καλά αποτελέσματα. Είμαστε γενικότερα ευχαριστημένοι από την σειρά των φιλικών.
Σήμερα η εικόνα δεν ήταν η ίδια ακριβώς. Πιστεύουμε πως ήταν και οι συνθήκες, αλλά φταίει και η έλλειψη ακρίβειας στο παιχνίδι μας, η οποία δυσκόλεψε πάρα πολύ τα πράγματα. Αν είχαμε ακρίβεια, θα ήταν όλα πιο εύκολα".
Για την έντονη ζέστη τόνισε: "Η ζέστη είναι κάτι το οποίο δεν μπορούμε να το ελέγξουμε το ποδόσφαιρο. Είναι πραγματικά κάτι που επηρεάζει πολύ το παιχνίδι, όμως είναι κάτι που δεν μπορούμε να προβλέψουμε. Υπάρχουν, όμως, άλλα πράγματα που μπορούμε να ελέγξουμε και να προβλέψουμε και αυτό θα κάνουμε".


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου