ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 5 Αυγούστου 2011

Τεννές: Ευνοϊκή η κλήρωση για τον Παναιτωλικό

Τεννές: Ευνοϊκή η κλήρωση για τον Παναιτωλικό


Με χαμόγελα υποδέχτηκαν στον Παναιτωλικό το πρόγραμμα που προέκυψε από την αποψινή (Παρασκευή 05/08) κλήρωση της Super League. Τόσο ο τεχνικός της ομάδας Μπάμπης Τεννές, όσο και ο διευθύνων σύμβουλος Μάκης Μπελεβώνης, με δηλώσεις τους στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου,, έκαναν λόγο για βατή κλήρωση, ειδικά για την πρώτη αγωνιστική που φέρνει τους Αγρινιώτες αντιμέτωπους με τον Αστέρα Τρίπολης.
tennes panaitwlikos super league klhrwsh prwtathlimatos 2011 ellada sportenaΗ δήλωση του Μπάμπη Τεννέ: «Όλοι θα παίξουν με όλους στο πρωτάθλημα που αρχίζει, οπότε η σειρά των αγώνων μικρή σημασία έχει. Η κλήρωση, με μια πρώτη ματιά, φαίνεται ευνοϊκή για εμάς. Το ευχάριστο είναι πως στην επιστροφή του Παναιτωλικού στη μεγάλη κατηγορία, αποφεύγουμε στο ξεκίνημα μεγαθήρια. Όμως, χρειάζεται μεγάλη προσοχή γιατί παίζουμε με αντιπάλους, οι οποίοι έχουν τον ίδιο στόχο με εμάς, την παραμονή στη Super League. Θεωρώ την κλήρωση καλή, αλλά αυτό από μόνο του δεν λέει τίποτα. Πρέπει να βγει και στο γήπεδο, όταν έρθει η ώρα των αγώνων».
Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ Μάκης Μπελεβώνης, τόνισε:
«Μπορεί η κλήρωση να φαίνεται βατή, αλλά θέλει σοβαρότητα και η πρεμιέρα και ολόκληρο το πρωτάθλημα. Θέλαμε να παίξουμε εκτός έδρας το πρώτο παιχνίδι, προκειμένου να έχουμε περισσότερο χρόνο για να ολοκληρώσουμε τα έργα που πραγματοποιούνται στο γήπεδό μας. Τώρα θα επιταχύνουμε ακόμα περισσότερο τους ρυθμούς μας και είμαστε βέβαιοι ότι όλα θα είναι έτοιμα στην πρεμιέρα. Ο Παναιτωλικός θα έχει ένα από τα πιο όμορφα και πιο σύγχρονα γήπεδα, προκειμένου οι φίλαθλοι να μπορούν να απολαύσουν αυτό που χρόνια αποτελούσε όνειρό τους. Όλοι θέλουμε αυτή η σεζόν να είναι ξεχωριστή. Γι’ αυτό δουλεύουμε και αισιοδοξούμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου