ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 5 Αυγούστου 2011

Δύο νέες ακαδημίες Liverpool στην Ελλάδα

Δύο νέες ακαδημίες Liverpool στην Ελλάδα

05/08/2011
Δύο νέες ακαδημίες Liverpool στην Ελλάδα
Ο Άγιαξ Ταύρου και η Αθλόπολις του Ηρακλείου Κρήτης αποτελούν δύο ακόμη μεγάλες ακαδημίες ποδοσφαίρου που έγιναν μέλη της οικογένειας της Διεθνούς Ακαδημίας της Liverpool FC International Football Academy soccer schools.

Και οι δύο ακαδημίες έχουν μεγάλες δυνατότητες ανάπτυξης τόσο από πλευράς παιδαγωγικής – προπονητικής όσο και από πλευράς ανάδειξης ταλέντων.

«Αυτά είναι τα κριτήρια με βάση τα οποία τις επιλέξαμε και πιστεύουμε ότι με αφοσίωση και πιστεύω στο “THE LIVERPOOL WAY” θα μεγαλουργήσουν στις περιοχές τους» δήλωσε ο γενικός διευθυντής του Liverpool FC IF Academy soccer schools Ανδρέας Καπώνης.

Με τη σειρά τους ο κος Σώστης Βατικιώτης πρόεδρος του Άγιαξ Ταύρου δήλωσε:


«Είναι μια πολύ σημαντική ημέρα για τον Άγιαξ Ταύρου. Η συμφωνία με τη Liverpool FC International Football Academy soccer schools συμβάλει στο να είμαστε πεπεισμένοι ότι η ομάδα μας θα ανέβει επίπεδο από τη συγκεκριμένη συνεργασία με τη Liverpool FC International Football Academy soccer schools η οποία μόνο οφέλη θα προσφέρει στον Άγιαξ Ταύρου.»

και ο κος Σταύρος Σκούφος πρόεδρος του Αθλόπολις Ηρακλείου Κρήτης δήλωσε:

«Για το Αθλόπολις και το Ηράκλειο Κρήτης είναι πολύ μεγάλη τιμή να είμαστε στην οικογένεια των Liverpool FC International Football Academy soccer schools. Έχουμε να μάθουμε πολλά πράγματα πάνω στο παιδικό ποδόσφαιρο και να περάσουμε μια διαφορετική φιλοσοφία –νοοτροπία στα παιδιά μας, στους γονείς έτσι ώστε να βλέπουν το ποδόσφαιρο παιχνίδι – διασκέδαση – χαρά!».

www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου