ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 5 Αυγούστου 2011

Η κριτική των παικτών

Η κριτική των παικτών

Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού  στην ισοπαλία από την Γουέστ Μπρομ με σκορ 2-2, την Πέμπτη (4/8) στο πρώτο φιλικό της ομάδας επί ελληνικού εδάφους. Κορυφαίος ο Μιραλάς, από κοντά Φουστέρ, Χολέμπας. Προβλημάτισε ο Κοστάνσο.
Ο Ολυμπιακός αναδείχθηκε ισόπαλος με 2-2 κόντρα στην αγγλική Γουέστ Μπρομ στο πρώτο φιλικό παιχνίδι μποροστά στο κοινό του, στο γήπεδο "Γεώργιος Καραϊσκάκης". Δύο γκολ ο Φουστέρ. Δοκάρι ο Τζεμπούρ.
Κοστάνσο: Η τύχη του έπαιξε άσχημο παιχνίδι στο πρώτο γκολ των Άγγλων, αφού η μπάλα πέρασε κάτω από το τείχος και δεν του άφησε περιθώρια αντίδρασης. Στην συνέχεια είχε μια εντυπωσιακή απόκρουση σε σουτ του Ντόρανς, που ίσως θα μπορούσε να αντιδράσει ακόμα καλύτερα. Στο δεύτερο γκολ ήταν εντελώς εκτός θέσης... Καλή αντίδραση στο σουτ του Τόμας στο 82'.


Μανιάτης: Με πολλά προβλήματα απέναντι στον Τόμας, ενώ δεν είχε καλή συνεργασία με τους χαφ, ειδικότερα με τον Ριέρα. Σίγουρα όχι καλό βράδυ για τον Έλληνα παίκτη, που μπορεί και πολύ καλύτερα.

Αβρ. Παπαδόπουλος: "Βράχος", όπως πάντα. Ο Έλληνας διεθνής δεν χρειάστηκε να επέμβει πολλές φορές, αλλά όταν κλήθηκε να παρέμβει, ήταν αποτελεσματικότατος.

Μέλμπεργκ: Ο Σουηδός αντιμετώπισε ορισμένα προβλήματα απέναντι στον Τόμας και τον Ντόρανς, ενώ για ακόμα μία φορά το πάθος του μετατράπηκε σε νεύρα. περιβραχιόνιο

Χολέμπας: Χωρίς υπερβολή, ο Χοσέ "όργωσε" όλο το γήπεδο. Ήταν παντού, έκανε δυνατά σουτ κυνηγώντας το γκολ, ενώ στα αμυντικά του καθήκοντα ήταν άριστος. Άλλη μια καλή εμφάνιση για τον "Γερμανό", που θέτει σοβαρή υποψηφιότητα για βασικός με κάτι τέτοιες εμφανίσεις.

Ιμπαγάσα: Ουσιαστικό παιχνίδι από τον Αργεντινό. Η μπάλα έφευγε "συστημένη" από τα πόδια του σε κάθε στημένη φάση που καλούνταν να εκτελέσει και γενικότερα ό. Όσο περνούσε η ώρα η απόδοσή του έπεφτε, αλλά δεν έγινε σε καμία περίπτωση αρνητικός.

Μοδέστο: Καλή εμφάνιση από τον "Κορσικανό", ωστόσο η ανάγκη απόκτησης ακόμα ενός αμυντικού χαφ είναι επιτακτική εν όψει Τσάμπιονς Λιγκ. Αυτό φάνηκε μόλις κουράστηκε, όπου οι Άγγλοι με τον Τόμας έφταναν όποτε ήθελαν στην περιοχή του Θρύλου. Ο Μοδέστο, όσο άντεξε, κάλυψε στο ακέραιο τις ανασταλτικές απαιτήσεις του κέντρου, ωστόσο στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση οι απαιτήσεις είναι ακόμα μεγαλύτερες.

Ριέρα: Ήρεμη δύναμη ο Ισπανός χαφ, είχε προβλήματα στην συνεννόηση του με τον Μανιάτη στην δεξιά γραμμή. Δεν έκανε κάτι το ιδιαίτερο, αλλά ήταν θετικός. Επιθετικά πολύ καλός, στο αμυντικό κομμάτι είχε προβλήματα.

Μιραλάς: Με κέφια ο Κέβιν Μιραλάς, έκανε πολλές κούρσες και "χόρεψε" πολλές φορές τους αμυντικούς της Γουέστ Μπρομ που δυσκολεύονταν πολύ να τον αναχαιτίσουν. Μια μόνιμη πηγή κινδύνων για την αγγλική ομάδα. Πολύ καλός!

Φουστέρ: Ο Ισπανός συνεχίζει με φόρα από την περσινή χρονιά. Πέτυχε δυο γκολ, κέρδισε το πέναλντι και έκανε αυτό που ξέρει καλύτερα. Πίεζε συνέχεια τα αντίπαλα μπακ, τα οποία αναγκάζονταν να κάνουν βεβιασμένες κινήσεις. Μια ακόμα γεμάτη εμφάνιση για τον Νταβίδ.

Τζεμπούρ: Πολύ κινητικός ο Αλγερινός επιθετικός. Πίεσε τους αντίπαλους αμυντικούς, κυνήγησε το γκολ, έχοντας ένα δοκάρι στο 19' όταν η μπάλα δεν του έκανε το χατήρι και τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Ντάνιελς.

Τοροσίδης: Έκανε πολλές από τις γνωστές του κούρσες. Συνεργάστηκε πολύ καλά με τον Γκρμπιτς στην δεξιά πτέρυγα και σίγουρα ανασταλτικά ήταν πολύ καλύτεροι από το δίδυμο Μανιάτης- Ριέρα. Επιθετικά έβγαλε μερικές σέντρες- ξυράφι στην καρδιά της άμυνας της Γουέστ Μπρομ, προς το κεφάλι του Πάντελιτς.

Μαρκάνο: Έπαιξε στο κέντρο της άμυνας, μαζί με τον Μέλμπεργκ. Ο ρυθμός είχε πέσει και δεν πιέστηκε πολύ στο παιχνίδι, αλλά ο Ισπανός έστησε "τείχος" στον δραστήριο Τόμας, όποτε χρειάστηκε.

Φετφατζίδης: Μπήκε κεφάτος στο γήπεδο. Έκανε κούρσες, πήρε μπάλες και όπως πάντα; με την μπάλα κάτω, δεν παίζεται. Ωστόσο όταν το παιχνίδι πήγαινε στη δύναμη είχε πρόβλημα. Πρέπει να δουλέψει σε αυτόν τον τομέα ο νεαρός. Φάνηκε ιδιαίτερα με τους σκληροτράχηλους Άγγλους αυτή η αδυναμία.

Γκρμπιτς: Πέρασε στη θέση του Ριέρα και ήταν αρκετά καλός για όσο διάστημα αγωνίστηκε. Δεν έκανε το κάτι παραπάνω, αλλά σε γενικές γραμμές δεν ήταν κακός.

Πάντελιτς: Είχε μια καλή κεφαλιά, αλλά πέραν τούτου ουδέν. Ίσως φταίει ότι μπήκε στο τέλος, όπου ο ρυθμός έπεσε και η μπάλα δεν έφτανε εύκολα σε αυτόν.

Κατάι: Έπαιξε πολύ λίγο και δεν έκανε ιδιαίτερα αισθητή την παρουσία του.


www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου