ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 5 Αυγούστου 2011

Όλη η Σούπερ Λιγκ στη Nova!

Όλη η Σούπερ Λιγκ στη Nova!

05.08.2011

Συνεργασία ανάμεσα στον Όμιλο Εταιριών Forthnet και τη Σούπερ Λιγκ για την κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων! Η Nova θα δείξει όλους τους αγώνες του πρωταθλήματος!
Όλη η Σούπερ Λιγκ στη Nova!
Το εθνικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο κάθε συνδρομητικής τηλεόρασης κι έτσι ο Όμιλος Forthnet αποφάσισε να προχωρήσει σ' αυτή την συνεργασία με τη Σούπερ Λιγκ, ως κίνηση στρατηγικής σημασίας.

Η νέα συμφωνία θα έχει χρονική διάρκεια, έως το καλοκαίρι του 2015, με την Nova να προσφέρει στους φιλάθλους, όλους τους αγώνες των ομάδων  του ελληνικού πρωταθλήματος και επιπλέον επιλεγμένους αγώνες, μέσω live streaming στο novasports.gr.

Σε συνέχεια της ολκοκλήρωσης της συμφωνίας, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Forthnet, κ. Πάνος Παπαδόπουλος, τόνισε:

"Είναι μια ιστορική συμφωνία για το Ελληνικό ποδόσφαιρό και την Ελληνική τηλεόραση. Μια συμφωνία, που προάγει τα συμφέροντα όλων των εμπλεκόμενων πλευρών, θέτοντας τις βάσεις για τη βελτίωση της ανταγωνιστικότητας του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Οι συνδρομητές μας θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν, παραγωγές και μεταδόσεις όλων των ομάδων του πρωταθλήματος, μέχρι και το καλοκαίρι του 2015 με εικόνα και ήχο υψιλής ευκρίνειας".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου