ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 6 Αυγούστου 2011

Ψάχνει δυνατό όνομα

Ψάχνει δυνατό όνομα

06/08/2011
Σε εξέλιξη βρίσκεται η αναζήτηση ενός δυνατού ονόματος για τη θέση του αμυντικού μέσου στον Ολυμπιακό από διοίκηση και τεχνική ηγεσία και από Δευτέρα μετά το φιλικό της Κυριακής με την Κατάνια αναμένεται να έχουμε και πιο συγκεκριμένες κατευθύνσεις.

Το σίγουρο είναι ότι το γραφείο της ΠΑΕ έχει... βομβαρδιστεί από προτάσεις με τους Μαρινάκη και Βαλβέρδε να τσεκάρουν όλους τους υποψήφιους και να επιλέξουν τον καλύτερο...

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «Πρωταθλητή», ο πρόεδρος της ΠΑΕ  είναι αποφασισμένος να βάλει πιο βαθειά το χέρι στην τσέπη και να φέρει ακόμα καλύτερο ποδοσφαιριστή.

Ανεξάρτητα από την υπόθεση Τζιόλη που τρέχει παράλληλα με την υπόθεση παραχώρησης του Μοϊσές Ουρτάδο,
δεν αποκλείεται να αποκτηθεί τελικά ο Αργεντινός Φερνάντο Τισόνε τον οποίο ο τεχνικός διευθυντής Εντουάρντο Μαθία θεωρεί πολύ καλή περίπτωση αλλά ο προπονητής δεν έχει σχηματίσει ακόμα πλήρη εικόνα...

Αυξημένες πιθανότητες εμφανίζει η περίπτωση  του Βάλτερ Γκαργκάνο, του Ουρουγουανού διεθνή της Νάπολι ο οποίος μπορεί να έρθει ως δανεικός αλλά το συνολικό κόστος της απόκτησής του ξεπερνά το 1,5 εκατομμύριο ευρώ.

Τέθηκε ξανά στα υπόψη η περίπτωση του διεθνούς Ελβετού, Βάλτερ Μουντιγκάι της Μπολόνια που έχει συνολικά 91 συμμετοχές και 2 γκολ και παραχωρείται δανεικός.

Δύσκολα θα ασχοληθούν με την περίπτωση του Στέφαν Απια, του αρχηγού της Εθνικής Γκάνας καθώς φέτος έπαιξε μόλις 14 ματς στην Τσεζένα, αν και πριν μερικά χρόνια ήταν από τους κορυφαίους μέσους του κόσμου..

www.thrylos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου