ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 3 Αυγούστου 2011

This is West Brom

This is West Brom

03/08/2011

Το πρώτο φιλικό επί ελληνικού εδάφους για τον Θρύλο μας είναι προ των πυλών. Οι πρωταθλητές υποδέχονται την Πέμπτη (04/08, 21:45 live  από το thrylos.gr) την αγγλική Γουέστ Μπρόμγουιτς Άλμπιον, σε ένα παιχνίδι που ο Ερνέστο Βαλβέρδε αναμένεται να δοκιμάσει το βασικό σχήμα, έστω κι αν είναι εκτός αποστολής τόσο ο Φέισα όσο και ο Γέστε.

Οι «Μπάγκις» ή αλλιώς Γουέστ Μπρομ, όπως αποκαλείται στη «Γηραιά Αλβιόνα», ιδρύθηκε το μακρινό 1876, έχει κατακτήσει ένα πρωτάθλημα Αγγλίας, 5 Κύπελλα Αγγλίας (FA Cup), ένα Λιγκ Καπ και …ενάμιση Τσάριτι Σιλντ και αυτό γιατί το 1954 μοιράστηκε το τρόπαιο με τη Γουλβς. Την σεζόν που μας πέρασε η Γουέστ Μπρομ τερμάτισε στην 11η θέση του πρωταθλήματος, πετυχαίνοντας συνολικά 56 γκολ, την ίδια στιγμή που δέχθηκε 71. Θεωρητικά δεν είναι και κάποια σπουδαία ομάδα αλλά μόνο και μόνο που συμμετέχει στο κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη, σίγουρα δεν είναι αμελητέα ποσότητα.

Στο μεταγραφικό παζάρι, οι Άγγλοι κινήθηκαν δυναμικά ενισχύοντας το ρόστερ τους με αμυντικούς, τερματοφύλακα και μεσοεπιθετικό. Απέκτησαν τον 32χρονο αμυντικό ΜακΆλεϊ από την Ίπσουιτς, τον 24χρονο αμυντικό Μπίλι Τζόουνς από την Πρέστον Νόρθ και τον 21χρονο Ντόουσον, κεντρικό αμυντικό από την Ρότσντέιλ. Σημαντική ήταν η προσθήκη του 28χρονου Μπεν Φόστερ κάτω από τα δοκάρια, με τη μορφή δανεισμού από την Μπέρμιγχαμ. Εξίσου σημαντική ήταν και η μεταγραφή του Ζόλταν Γκέρα, ως ελεύθερο από τη Φούλαμ. Προπονητής της ομάδας είναι ο πρώην κόουτς της Λίβερπουλ, Ρόι Χόντζον, ο οποίος βρίσκεται στο τιμόνι της Γουέστ Μπρομ από το 2011.   

www.thrylos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου