ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 5 Αυγούστου 2011

Μαρινάκης: "Έρχονται μεταγραφές"

Μαρινάκης: "Έρχονται μεταγραφές"

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, προανήγγειλε σε δηλώσεις του, την περαιτέρω ενίσχυση της ομάδας με μεταγραφές. Τι είπε για την κεντρική διαχείριση και τα "πιστεύω" του, ενόψει της νέας περιόδου.
Την πεποίθηση πως ο Ολυμπιακός θα συνεχίζει να παίζει καλό ποδόσφαιρο, προσφέροντας πλούσιο θέαμα για ακόμη μία σεζόν, εξέφρασε ο Βαγγέλης Μαρινάκης.
Ο πρόεδρος των ερυθρόλευκων δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο κεφάλαιο μεταγραφές, τονίζοντας πως αναμένεται να ακολουθήσουν κι άλλες.

"Πιστεύω πως ο Ολυμπιακός θα παίξει καλό ποδόσφαιρο και θα προσφέρει θέαμα στον κόσμο. Πέρυσι, είδαμε καλό θέαμα στο πρωτάθλημα από τον Ολυμπιακό και αυτό θα συνεχιστεί και φέτος. Θα έρθουν κι άλλες μεταγραφικές κινήσεις για τον Ολυμπιακό, να είστε σίγουροι".

Άλλωστε, ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ συναντήθηκε με τον προπονητή των ερυθρολεύκων, Ερνέστο Βαλβέρδε με τον οποίο συζήτησαν λεπτομερώς για την ενίσχυση της ομάδας. Η πρόθεση που υπάρχει είναι να αποκτηθεί τουλάχιστον ένας ικανός αμυντικός χαφ, ο οποίος θα αναλάβει την "βρώμικη" δουλειά στον χώρο της μεσαίας γραμμής.

Από 'κει και πέρα, ο Βαγγέλης Μαρινάκης μίλησε για την κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων, των ομάδων της Super League: "Καλό είναι πως η Σούπερ Λίγκα προχωρά ενωμένη.

Είχα υποσχεθεί πως θα γίνει κεντρική διαχείριση και τελικά έγινε κι αυτό, με την μετάβαση να είναι πολύ ομαλή. Πλέον, προχωράμε δυνατοί.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου