ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 5 Αυγούστου 2011

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΙΡΑΛΑΣ, ΤΖΕΜΠΟΥΡ , ΠΑΝΤΕΛΙΤΣ

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΙΡΑΛΑΣ, ΤΖΕΜΠΟΥΡ , ΠΑΝΤΕΛΙΤΣ


Μιραλάς: «Στόχος το πρωτάθλημα και το κύπελλο»

5 Αυγούστου, 2011 
ΜΙΡΑΛΑΣΟ Κέβν Μιραλάς σε δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τη Γουεστ Μπρομ, στάθηκε στο γεγονός πως από την ομάδα μας λείπει ο ρυθμός, αλλά θα υπάρξει άμεση βελτίωση στο μέλλον, ενώ τόνισε πως στόχος είναι οι κατακτήσεις των εγχώριων στόχων, καθώς και μία καλή πορεία στο Champions League. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
«Μας λείπει ο ρυθμός παρόλα αυτά είμαι σίγουρος πως θα βελτιωνόμαστε και θα είμαστε καλοί στη συνέχεια. Στόχοι μας είναι το πρωτάθλημα το Κύπελλο και μια πορεία στο Τσάμπιονς Λιγκ. Το θέλουμε εμείς και οι οπαδοι και το χρειάζεται ο σύλλογος».

«Το αποτέλεσμα είναι το τελευταίο που βλέπουμε..

ÏËÕÌÐÉÁÊÏÓ - ÃÏÕÅÓÔ ÌÐÑÏÌ (ÖÉËÉÊÏ)Ο Ράφικ Τζιμπούρ δεν ανησυχεί με την εικόνα της ομάδας μας και το δικαιολόγησε πως βρισκόμαστε σε περίοδο προετοιμασίας, κι έχει απόλυτα δίκιο ο Γαλλοαλγερινός επιθετικός και πως αυτό που πρέπει να βλέπουμε, δεν είναι το αποτέλεσμα σε έναν αγώνα, αφού αυτό είναι το τελευταίο πράγμα που νοιάζει.
Οι δηλώσεις του Τζιμπουρ είναι οι εξής:
«Είναι καλό να παίζεις απέναντι σε τέτοιες ομάδες όπως η Γουέστ Μπρομ, αλλά μην ξεχνάτε ότι  είναι φιλικοί αγώνες, όπου μπορεί να κερδίσεις, μπορείς και να χάσεις. Πρέπει να είμαστε εμείς κατάλληλα προετοιμασμένοι για όλα».
Όσον αφορά την αναμέτρηση με την Κατάνια είπε:
«Έχουμε παίξει με γερμανική ομάδα, τώρα με αγγλική, είναι μια εμπειρία να αντιμετωπίσουμε και μία ιταλική ομάδα».

Πάντελιτς: «Στόχος να μπούμε δυνατά στο πρωτάθλημα

ΠΑΝΤΕΛΙΤΣΣε δηλώσεις του ο Μάρκο Πάντελιτς επεσήμανε πως η ομάδα σιγά-σιγά ανεβάζει στροφές για να μπορέσει να μπει η ομάδα πιο δυνατά στο πρωτάθλημα
«Αυτό το παιχνίδι ήταν στη μέση της προετοιμασίας. Τώρα παίζουμε πιο σοβαρά και αντιμετωπίζουμε πιο σοβαρούς αντίπαλους. Πλέον πρέπει να ψάχνουμε και τα αποτελέσματα, έτσι ώστε να μπούμε δυνατά στο πρωτάθλημα.  Πράγματι ήταν το πιο ισορροπημένο παιχνίδι μας. Είχαμε πολλές ευκαιρίες στο πρώτο μέρος, αλλά δεν καταφέραμε να τις μετουσιώσουμε σε γκολ. Θα μπορούσαμε να βάλουμε κι άλλο. Στο τέλος ήρθε αυτό το αποτέλεσμα. Εμείς θέλουμε να κερδίζουμε».
Σχετικά με την επόμενη αναμέτρηση και το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει αντιπάλους με διαφορετική φιλοσοφία παιχνιδιού,  σχολίασε:
«Η Κατάνια παίζει άλλο ποδόσφαιρο και αυτό που γίνεται είναι πολύ καλό γιατί βλέπουμε και άλλα στυλ παιχνιδιού. Αυτό  που πρέπει, όμως, είναι να αλλάζουμε εμείς τα αποτελέσματα και να κερδίζουμε».

www.olympiacos24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου