ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 5 Αυγούστου 2011

Έπαθαν πλάκα οι Άγγλοι! *VIDEO*

Έπαθαν πλάκα οι Άγγλοι! *VIDEO*

5 Αυγούστου, 2011
Τα γήπεδα στο Νησί, ειναι γεγονός οτι θυμίζουν εκκλησία, με ο,τι μπορεί να συνεπάγεται αυτό.
Οι οπαδοί της Γούεστ Μπρομ που βρέθηκαν στο στάδιο Καραϊσκάκη, ήξεραν εκ των προτέρων οτι οταν πας σε αυτό το γήπεδο, θα ζήσεις μια πρωτόγνωρη εμπειρία στις κερκίδες. Κι έτσι κι έγινε.
ΑΓΓΛΟΙ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜΛίγο πριν βγουν οι 2 ομάδες στον αγωνιστικό χώρο, το πάρτυ στο πέταλο των οργανωμένων, άναψε για τα καλά. Τραγούδι, συνθήματα και φωνή, ενθουσίασαν τους Βρετανούς που βρέθηκαν στον γήπεδο για την φιλική αναμέτρηση και όπως θα δείτε και στο βίντεο, δεν έχασαν την ευκαιρία να βγάλουν τα κινητά τους και ν' αποθανατίσουν την φοβερή ατμόσφαιρα που είχαν δημιουργήσει οι οργανωμένοι.
Εμείς για την ιστορία, θα θυμίσουμε απλώς 2 κουβέντες που βγήκαν απο Βρετανικά χείλη, απο 2 ποδοσφαιριστές που έχουν αφήσει τη δικιά τους ιστορία στο Αγγλικό ποδόσφαιρο.
Ο Εμίλ Χέσκεϊ, μετά τη λήξη κάποιου παιχνιδιού για λογαριασμό της Λίβερπουλ στη Πρέμιερ Λιγκ, παρομοίωσε τη εντυπωσιακή ατμόσφαιρα στο Ανφιλντ με αυτή των οπαδών του Ολυμπιακού, λέγοντας:
«Σήμερα οι οπαδοί μας ήταν εκπληκτικοί, μου θύμισαν εκείνους τους αφιονισμένους τρελούς οπαδούς του Ολυμπιακού…»
Αλλά και ο  αστέρας της Εθνικής Αγγλίας, Στήβεν Τζέραρντ, δεν έμεινε ασυγκίνητος απο τον κόσμο του Ολυμπιακού κάποτε. Μετά την ήττα με  1-0 στο Καραϊσκάκη με γκολ του Στολτίδη, ο Τζέραντ είχε πει χαρακτηριστικά:
«Αν ο κόσμος έπαιζε μπάλα, ο Ολυμπιακός θα κατακτούσε κάθε χρόνο το Τσάμπιονς Λιγκ»…
Τα συμπεράσματα, δικά σας….

www.olympiacos24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου