ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011

Δεν έχουν τον Θεό τους

Δεν έχουν τον Θεό τους

Για ακόμη μία φορά η ΚΑΕ Παναθηναϊκός προκαλεί! Με επιστολή της στον ΑΣΕΑΔ προσπαθεί να δημιουργήσει εντυπώσεις, προκειμένου να μειωθεί η ποινή της και να παίξει με κόσμο κόντρα στον Θρύλο. Αστείος ισχυρισμός από πλευράς Δημητρακόπουλου.
Η σοφή παροιμία "φωνάζει ο κλέφτης για να φύγει ο νοικοκύρης" ταιριάζει γάντι στην κίνηση - διαμαρτυρία των πρασίνων για εκδίκαση της προσφυγής που έχουν καταθέσει στον ΑΣΕΑΔ.
Το αγαπημένο παιδί της ΚΕΔ, της ΕΟΚ και του ΕΣΑΚΕ, απλώνει τα δίχτυα της και στον ΑΣΕΑΔ, τονίζοντας πως ο κόσμος του ΠΑΟ έχει αγανακτήσει με την καθυστέρηση που υπάρχει στην υπόθεση.

Μάλιστα μιλούν για εύνοια υπέρ του Ολυμπιακού, προκειμένου να αγωνιστεί στο ντέρμπι δίχως την παρουσία του κόσμου στο ΟΑΚΑ. Πραγματικά δεν έχουν τον Θεό τους και απορούμε πως δεν ζήτησαν να συζητηθεί το θέμα σήμερα στην Βουλή και να φτάσει η υπόθεση στο δίδυμο Μέρκελ και Σαρκοζί.

Αναλυτικά η επιστολή

"ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΓΕΝΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ, κ. ΣΩΤΗΡΗ ΛΥΤΡΑ


ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ
Μιχάλη Δημητρακόπουλου, Νομικού Συμβούλου της Κ.Α.Ε. Παναθηναϊκός.


------------------------------------------


Αθήνα, 4 Νοεμβρίου 2011


Εκκρεμεί ενώπιον του Α.Σ.Ε.ΑΔ. προσφυγή της Κ.Α.Ε. Παναθηναϊκός, από την εκδίκαση της οποίας εξαρτάται η δυνατότητα χιλιάδων φιλάθλων του Παναθηναϊκού να παρακολουθήσουν τον αγώνα μπάσκετ με τον Ολυμπιακό.
Με την παρούσα, σας ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΩ, ότι η επί δίμηνο καθυστέρηση συγκρότησης του Α.Σ.Ε.Α.Δ. έχει δημιουργήσει εκρηκτικό κλίμα στις τάξεις των εκατομμυρίων φιλάθλων του Παναθηναϊκού, γιατί κυριαρχεί η αντίληψη ότι η χρονοτριβή είναι σκόπιμη, για να ευνοηθεί ο Ολυμπιακός, αγωνιζόμενος στο Ο.Α.Κ.Α., χωρίς την παρουσία των φιλάθλων του Παναθηναϊκού.
Στα πλαίσια των νομίμων καθηκόντων σας, ΑΙΤΟΥΜΑΙ να επισπεύσετε την δημοσίευση στην Ε.τ.Κ. της Υπουργικής Απόφασης συγκρότησης σε σώμα του Α.Σ.Ε.Α.Δ (Δοκίμιο : 369 ΥΟΔΔ).


Με εκτίμηση

Μιχάλης Δημητρακόπουλος".

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου