ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011

Ολυμπιακός - ΝΟ Πατρών 12-5

Ολυμπιακός - ΝΟ Πατρών 12-5

Με σκορ 12-5 επικράτησε ο Ολυμπιακός του ΝΟ Πατρών στο "Π. Καπαγέρωφ" για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 πόλο Ανδρών. Πήρε χρόνο συμμετοχής και ο νεαρός γκολκίπερ Γαλανόπουλος. Δηλώσεις έκαναν οι Βλάχος και Μουρίκης.
Οι ερυθρόλευκοι άφησαν πίσω τους την ήττα από την Χίο την περασμένη αγωνιστική και το Σάββατο (5/11) επιβλήθηκαν σχετικά εύκολα του ΝΟ Πατρών με 12-5 στο "Πέτρος Καπαγέρωφ" για την 6η ημέρα του πρωταθλήματος της Α1 πόλο Ανδρών.
Ο Θοδωρής Βλάχος είχε την ευκαιρία να δώσει πολύ χρόνο συμμετοχής σε όλους τους νεαρούς πολίστες της 15άδας και χρησιμοποίησε ως τερματοφύλακα και τον νεαρό Στέφανο Γαλανόπουλο. "Αυτά τα παιχνίδια μου δίνουν τη δυνατότητα να δώσω την ευκαιρία να παίξουν πολύ όλα τα νέα παιδιά", είπε χαρακτηριστικά μετά το τέλος του παιχνιδιού ο τεχνικός των πρωταθλητών Ελλάδας και πρόσθεσε αναφερόμενος στην δύσκολη συνέχεια και τα ματς της Ευρώπης:

"Παίξαμε αρκετά καλά και προσγειωμένα. Τώρα στρέφουμε την προσοχή μας στον αγώνα με τη Μπούντβα. Τόσο εμείς όσο και η ομάδα από το Μαυροβούνιο έχουμε πολλές αλλαγές σε σχέση με την περσινή περίοδο αλλά για να έχουμε ελπίδες να συνεχίσουμε στην Ευρωλίγκα πρέπει να πάμε να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα μέσα στο Μαυροβούνιο".

Ο Θοδωρής Βλάχος στάθηκε και στην παρουσία περισσοτέρων από 500 φιλάθλων μας και στη σημερινή αναμέτρηση:

"Καταρχήν πρέπει να ευχαριστήσω εκ μέρους της ομάδας τους φιλάθλους μας από τη Χίο για τη συμπαράσταση στο παιχνίδι της Τετάρτης. Είναι όμορφο που και στο παιχνίδι με τον Ν.Ο. Πατρών ήρθαν πολλοί φίλαθλοί μας στο κολυμβητήριο. Ο κόσμος βλέπει ότι υπάρχει υγεία στην ομάδα, ότι οι παίκτες μας προσπαθούν να παίξουν όμορφο πόλο και στέκεται στο πλευρό μας".

Ο πρώτος σκόρερ του Ολυμπιακού, Κωνσταντίνος Μουρίκης δήλωσε:

"Αφήσαμε πίσω μας το παιχνίδι της Χίου και νομίζω ότι ικανοποιήσαμε τους φιλάθλους  μας. Τώρα έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για την Ευρωλίγκα στο οποίο θέλουμε το θετικό αποτέλεσμα για να παραμείνουμε σε τροχιά πρόκρισης".

Τα οκτάλεπτα: 2-0, 4-1, 2-2, 4-2.

Ολυμπιακός: Μουρίκης 3, Κολόμβος 2,  Φουντούλης 1, Σχίζας 1, Μάζης 1, Κατρουζανάκης 1, Δερβίσης 1, Χατζηκυριακάκης 1, Κόλιανιν 1. Επαιξαν επίσης οι Γαλανόπουλος, Καλογεράκος,  Μπλανης, Πρέκας και Τζώρτζης.

ΝΟ Πατρών: Δανουρδής 2, Φιλίποβιτς 1, Κοντάκος 1, Κανελλόπουλος 1.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου