ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011

Ζαραδούκας : «Δεν το πίστευα ότι πήρα μεταγραφή στον Ολυμπιακό» (video)

Ζαραδούκας : «Δεν το πίστευα ότι πήρα μεταγραφή στον Ολυμπιακό» (video)

5/11/2011 
05112011861Στην μπουτίκ του Ολυμπιακού, βρέθηκε ο Γιάννης Ζαραδούκας και τόνισε ότι δεν μπορούσε να πιστέψει ότι θα ανήκε στο Θρύλο
Ο Γιάννης Ζαραδούκας έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στο Red Store και τόνισε πως ήταν απίστευτο για τον ίδιο ότι θα ερχόταν στον Ολυμπιακό.
Συγκεκριμένα είπε: «Τελειώνοντας μια καλή πορεία στον Βόλο με τον τοπικό Ολυμπιακό όλοι οι παίκτες πιστεύαμε πως μπορούμε να πάρουμε μια καλή μεταγραφή αλλά δεν περίμενα πως θα μπορούσαν τα πράγματα να έρθουν τόσο καλα» .
«Μικρός ήμουν στον Πειραιά και είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στην αγαπημένη μου ομάδα. Αρχικά δεν το πίστευα, παρά μόνο όταν έφτασα στο Ρέντη και μίλησα με τον Βαλβέρδε, είναι πολύ σημαντική αυτή η εξέλιξη για μένα».
Στο τέλος αναφέρθηκε και στον Χοσέ Χολέβα: «Είναι θετικό να υπάρχει ανταγωνισμός. Είναι ένας πολύ καλός παίκτης και θεωρώ ότι βοηθάει αυτός ο ανταγωνισμός για την θέση στο αριστερό άκρο της άμυνας».
Επίσης αναφέρθηκε και στο επόμενο ματς του Champions League με τη Μαρσέιγ στη Γαλλία: «Μετά από την ήττα μας στη Γερμανία με την Ντόρτμουντ πλέον πάμε για το διπλό στη Μασσαλία κόντρα στη Μαρσέιγ για να συνεχίσουμε να έχουμε ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση της διοργάνωσης».
Δείτε το βίντεο


www.olympiacos24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου