ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011

Το δεύτερο πιάτο της Fooball League

Το δεύτερο πιάτο της Fooball League

4/11/2011 Μετά το μέτριο θέαμα της πρεμιέρας η δεύτερη αγωνιστική της Fooball League έρχεται, με ένα παιχνίδι παραπάνω, για να προσφέρει ότι δεν πρόσφερε στην πρεμιέρα. Στη μάχη του πρωταθλήματος ρίχνεται και ο Πιερικός, ο οποίος αντιμετωπίζει την Βύζαντα στα Μέγαρα. Πρεμιέρα και για τους Ηρακλή Ψαχνών και Εθνικό Αστέρα, οι οποίες κοντράρονται στην Εύβοια.

Το πρόγραμμα της (2ης) αγωνιστικής

Παρασκευή 4/11

Ηρακλής Ψαχνών-Εθνικός Αστέρας 19:00

Στα Ψαχνά ο τοπικός Ηρακλής ρίχνεται στη μάχη του πρωταθλήματος αντιμετωπίζοντας τον Εθνικό Αστέρας, ο οποίος επίσης κάνει «σεφτέ». Οι νεοφώτιστοι θέλουν να ξεκινήσουμε το δεξί τις υποχρεώσεις τους, ενώ το ίδιο θέλουν και οι Καισαριανιώτες οι οποίοι θέλουν να κάνουν την έκπληξη φέτος. Μέχρι την τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του Καούνο.

Κυριακή 6/11

Πλατανιάς-Πανθρακικός 14:00

Την Κυριακή η αναμέτρηση του Πλατανιά με τον Πανθρακικό, είναι αυτό που ανοίγει την αυλαία των παιχνιδιών της Κυριακής. Η ομάδα της Κομοτηνής προέρχεται από τη νίκη της και θέλει να δείξει γιατί είναι ένα από τα φαβορί για άνοδο. Από την άλλη πλευρά ο Πλατανιάς έρχεται από μια σπουδαία εκτός έδρας νίκη με την Παναχαϊκή.

Βύζας Μεγάρων-Πιερικός 15:00

Στα Μέγαρα ο Βύζας υποδέχεται τον Πιερικό, προερχόμενη από την ήττα της πρεμιέρας από τη Βέροια. Από την άλλη πλευρά η ομάδα της Κατερίνης κάνει την πρώτη της εμφάνιση στο πρωτάθλημα, χωρίς τον Νίκο Πουρτουλίδη, ο οποίος θα αρχίσει να αγωνίζεται από την επόμενη εβδομάδα.

Καλλονή-Καλλιθέα

Μπορεί να έχασε, όμως η άκρως μαχητικότατη Καλλονή άφησε καλές εντυπώσεις στο παιχνίδι με τον Πανθρακικό. Πλέον στη Μυτιλήνη υποδέχεται την Καλλιθέα, η οποία ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις της.

Διαγόρας-Θρασύβουλος

Την ήττα από την Καλλιθέα θέλει να αφήσει ο Διαγόρας, ο οποίος υποδέχεται τον Θρασύβουλο που με την σειρά του θέλει να ξεπεράσει το σοκ της πρεμιέρας από την Αναγέννηση Επανομής.

Δευτέρα 7/11

Βέροια-Παναχαϊκή 19:00

Το πρόγραμμα κλείνει την Δευτέρα με την αναμέτρηση της Βέροιας με την Παναχαϊκή. Η «βασίλισσα της Ημαθίας» προέρχεται από τη νίκη επί του Βύζαντα, ενώ η Παναχαϊκή από την ψυχρολουσία της πρεμιέρας και την ήττα από τον Πλατανιά.

Η επόμενη αγωνιστική:

Παναχαϊκή - Πανθρακικός
Πιερικός - Βέροια
Καλλιθέα - Πλατανιάς
Θρασύβουλος - Καλλονή
Αγροτικός Αστέρας - Διαγόρας
Αναγ. Επανωμής - Ηρακλής Ψαχνών
Φωκικός - Αναγ, Γιαννιτσών

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου