ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011

Φήμες για ενδιαφέρον για τον Ντεγκρά

Φήμες για ενδιαφέρον για τον Ντεγκρά

Οι Κύπριοι κάνουν λόγο για ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για την απόκτηση του Αργεντινού τερματοφύλακα της ΑΕΛ Λεμεσού, Ματίας Ντεγκρά.
Σύμφωνα με κυπριακό δημοσίευμα  ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται ξανά για την απόκτηση του Αργεντινού τερματοφύλακα της ΑΕΛ Λεμεσού, Ματίας Ντεγκρά, τον οποίο ήθελαν το καλοκαίρι οι ερυθρόλευκοι, όντας επιλογή του Ερνέστο Βαλβέρδε.
Ο Αργεντινός γκολκίπερ είναι γνωστός στο ελληνικό κοινό, καθώς για δύο σερί σεζόν (2009-2011) αγωνίστηκε στη Superleague με την ομάδα του Αστέρα Τρίπολης. Φέτος έμεινε ελεύθερος, καταλήγοντας στη Κύπρο και στην ΑΕΛ Λεμεσού. Είναι γεγονός πως ο Ερνέστο Βαλβέρδε είχε σχηματίσει καλή άποψη για την αξία του Ματίας Ντεγκρά, τον οποίο, όντως, ήθελε στον Ολυμπιακό, αλλά τελικά κατέληξε στην επιλογή του Φράνκο Κοστάνσο, για την οποία, μάλλον, θα έχει, πλέον, μετανιώσει, όπως αναφέρει το κυπριακό δημοσίευμα.

Σύμφωνα, πάντα, με το εν λόγω κείμενο, το ενδιαφέρον των Πειραιωτών για την απόκτηση του Ματίας Ντεγκρά έχει αναθερμανθεί τις τελευταίες μέρες και κατά πάσα πιθανότητα ο Ολυμπιακός θα κινηθεί για την απόκτηση του στην ερχόμενη χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Ο 28χρονος (18/6/1983) Λατινοαμερικανός τερματοφύλακας, πάντως, δεσμεύεται με συμβόλαιο με την ΑΕΛ Λεμεσού.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου