ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

Η κριτική των παικτών

Η κριτική των παικτών

Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού από το RedPlanet.gr για την εκτός έδρας ήττα του Θρύλου από την Κάχα Λαμποράλ με 81-79. Σπανούλης και Χάινς οι κορυφαίοι, από κοντά οι Άντιτς, Κέσελ και "Λάζος" του πρώτου ημιχρόνου.
Ο Ολυμπιακός είχε το προβάδισμα του σκορ σχεδόν σε όλο το παιχνίδι, αλλά είχε την ατυχία να χάσει το παιχνίδι (81-79) από ένα "ηγετικό" καλάθι του Πάμπλο Πριτζιόνι λίγο πριν την τελική κόρνα της γραμματείας, στο ματς με την Κάχα Λαμποράλ στη Βιτόρια. Κάιλ Χάινς και Βασίλης Σπανούλης οι κορυφαίοι "ερυθρόλευκοι", για ακόμα ένα παιχνίδι. Δείτε την κριτική του "Κόκκινου Πλανήτη" στους παίκτες του Ντούσαν Ίβκοβιτς.
Χάινς: Το πάθος του Αμερικανού ισοσκελίζει την έλλειψη (για τη θέση) ύψους. Ο Κάιλ ήταν για ακόμα ένα παιχνίδι στους κορυφαίους παίκτες της ομάδας. Σκόραρε 14 πόντους, τους περισσότερους στο β' μέρος, με 5/7 δίποντα, ενώ ήταν πολύ καλός από τη γραμμή των βολών (4/5), κάτι που εν μας έχει συνηθίσει. Πήρε 5 ριμπάουντ, εκ των οποίων τα 3 επιθετικά και κέρδισε 5 φάουλ. Αν μη τι άλλο, η άμυνα της Κάχα τον κατάλαβε για τα καλά. Πολύ καλός.

Λούκας: Ο έτερος Αμερικανός της 12άδας του Ολυμπιακού ρίχτηκε στο παιχνίδι στο β' ημίχρονο για να τρέξει το παιχνίδι. Δυσκόλεψε τον Πριτζιόνι, αλλά δεν έδωσε το κάτι παραπάνω, πέρα από τους 5 πόντους. Στα θετικά, το γεγονός ότι σκόραρε ένα πολύ σημαντικό σουτ τριών πόντων.

Άντιτς: Ο Σκοπιανός ήταν φοβερός στα πρώτα λεπτά του αγώνα. Με δύο απανωτά τρίποντα άνοιξε την άμυνα της Κάχα, ωστόσο βγήκε αλλαγή και όταν ξαναμπήκε είχε χάσει τον ρυθμό του. Πέτυχε 14 πόντους (τους 10 στο πρώτο μέρος) και "κατέβασε" 6 ριμπάουντ. Με προβλήματα απέναντι στους ψηλούς της Κάχα στην άμυνα.

Σπανούλης: Ηγέτης! Ήταν πρώτος σκόρερ της ομάδας με 19 πόντους και πρώτος στις τελικές πάσες με 7, ενώ κέρδισε 7 (!) φάουλ. Ήταν άστοχος από τα 6,75μ (0/4)., όμως πέτυχε το κρίσιμο τελευταίο τρίποντο που τελικά δεν έστειλε το ματς στην παράταση. Σε φοβερές συνεργασίες με τον Κάιλ Χάινς, ο Λαρισαίος ήταν η βασική επιθετική αιχμή του Θρύλου στη Βιτόρια.

Κέσελ: Επιτέλους ένα θετικό παιχνίδι από τον Σέρβο. Πέτυχε 10 πόντους, τους 8 στο πρώτο ημίχρονο με 2 τρίποντα, αλλά στα μειονεκτήματα ότι στην επανάληψη φορτώθηκε γρήγορα με φάουλ και τελικά αποβλήθηκε. Μπορεί ακόμα καλύτερα ο Μάρκο, αλλά σε σχέση με το πρόσφατο παρελθόν ήταν καλύτερο και μακάρι από εδώ και πέρα να "πάρει τα πάνω του".

Παπαδόπουλος: Ποιοτικός στο πρώτο μέρος, όπου είχε 6 πόντους, 6 ριμπάουντ και 4 ασίστ. Διάβαζε την άμυνα και μοίραζε τη μπάλα σαν πλέι μέικερ στη ρακέτα. Στο β' κατάφερε να προσθέσει ακόμα 2 ριμπάουντ και μία ασίστ, αφού η κούραση τον κατέβαλε. Με προβλήματα απέναντι στον Τελέτοβιτς και τον Σεραφίν, όπως και ο Άντιτς. Και 0/4 βολές...

Γκετσεβίτσιους: Ο Λιθουανός δεν ήταν σε καλή μέρα. Σκόραρε μεν 7 πόντους με 2/5 σουτ και κέρδισε 4 φάουλ, αλλά πέραν τούτου ουδέν εκτός από τρία λάθη (και ένα ριμπάουντ). Στην άμυνα ο Σαν Εμετέριο έκανε πάρτυ απέναντί του.

Γλυνιαδάκης: Δεν έβγαλε τη φόρμα του.

Πρίντεζης: Καμία σχέση με το ματς της προηγούμενης αγωνιστικής. 4 πόντοι και κανένα ριμπάουντ δεν είναι στατιστική που περιμένει κάποιος από έναν φόργουορντ σαν τον "Πριντ". Επιπλέον, ήταν άστοχος από τα 6,75 μ. με 0/3 σουτ.

Παπανικολάου: Αγωνίστηκε 10 λεπτά και δεν φάνηκε πουθενά. Κακή εμφάνιση από τον νεαρό. Για ακόμα ένα ματς άστοχος από το τρίποντο.

Μάντζαρης: Έπαιξε μόλις 2.54 και πρόλαβε να κάνει ένα κλέψιμο. Του δόθηκε λίγος χρόνος από τον "Ντούντα".

Κατσίβελης: Και πάλι ακίνδυνος επιθετικά ο νεαρός γκαρντ του Θρύλου. Στα θετικά τα δύο κλεψίματα. Πήρε μόλις δύο σουτ, στα οποία ήταν άστοχος. Οργάνωσε πολύ καλά τον Ολυμπιακό και γι' αυτό ο Ίβκοβιτς τον άφησε τόσα λεπτά (22') στο παρκέ. Έκανε ένα τραγικό λάθος στο τέλος, λόγω απειρίας.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου