ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011

Κουφός: "Μπράβο στον Ολυμπιακό"

Κουφός: "Μπράβο στον Ολυμπιακό"

Ο Στέργιος Κουφός έπλεξε το εγκώμιο του Ντούσαν Ίβκοβιτς, ευχαρίστησε τον Ολυμπιακό που χρησιμοποιεί νέα παιδιά και εμφανίστηκε συνειδητοποιημένος για τη διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στην πειραϊκή ομάδα και τον ΑΓΟΡ.
Ο Έλληνας τεχνικός μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ για το παιχνίδι του Σαββάτου (5/11, 16:00, ΝΕΤ) στο κλειστό "Μελίνα Μερκούρη" του Ρεθύμνου και εξέφρασε την επιθυμία του ο ΑΓΟΡ να παρουσιαστεί όσο πιο ανταγωνιστικός γίνεται προκειμένου οι φίλαθλοι να απολαύσουν ένα καλό παιχνίδι.
"Είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα φιλοξενήσουμε μία τόσο μεγάλη ομάδα όπως είναι ο Ολυμπιακός, ο οποίος έχει και μεγάλο λαϊκό έρεισμα στην πόλη του Ρεθύμνου. Αρχικά θέλω να δώσω ένα μεγάλο μπράβο στο προπονητικό πρόγραμμα που έχει εφαρμόσει ο κ. Ίβκοβιτς και οι συνεργάτες του. Στον Ολυμπιακό έχουν ενεργό ρόλο ο Μάντζαρης, ο Σλούκας, ο Παπανικολάου και ο Κατσίβελης, παιδιά που ανήκουν στην Εθνική ομάδα και παίρνουν χρόνο συμμετοχής σε δύσκολα και ανταγωνιστικά παιχνίδια. Και πάλι μπράβο και ευχαριστώ τον Ολυμπιακό που στηρίζει αυτά τα παιδιά και μάλιστα σε σημαντικά και δύσκολα παιχνίδια. Σχετικά με τη δικιά μας ομάδα, μας ταλαιπώρησε πάρα πολύ η περίπτωση του Τόμας Νάγκις και μια ίωση του Περικλή Δορκοφίκη. Εμείς δεν μπορούμε να κοιτάξουμε στα μάτια τον Ολυμπιακό, δεν έχουμε φτάσει σε αυτό το επίπεδο. Ξέρουμε ποιοι είμαστε και ποιες είναι οι δυνατότητές μας. Θέλουμε να παρουσιαστούμε όσο πιο ανταγωνιστικοί γίνεται και ο κόσμος που θα κατακλύσει το Μελίνα Μερκούρη να απολαύσει ένα πραγματικά καλό ματς", τόνισε ο Στέργιος Κουφός.

Στην προσπάθεια των παικτών να διεκδικήσουν ό,τι τους αναλογεί στάθηκε ο Γιώργος Δέδας, που απηύθυνε κάλεσμα στον κόσμο να στηρίξει την ομάδα: "Μετά τη νίκη στο ματς της πρεμιέρας, το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό είναι το δεύτερο στην έδρα μας και μάλιστα κόντρα σε μία ομάδα επιπέδου Ευρωλίγκα. Ο Ολυμπιακός είναι το μεγάλο φαβορί, αλλά εμείς θα διεκδικήσουμε ό,τι μας αναλογεί. Αυτές τις δύο εβδομάδες, σε συνδυασμό και με το ρεπό μας, δουλέψαμε πάρα πολύ στις προπονήσεις και θέλουμε να δούμε αρκετά αυτά που δουλέψαμε πάνω στο παρκέ. Βέβαια, το έργο μας δεν θα είναι εύκολο. Μπορεί ο Ολυμπιακός να είναι μία τελείως διαφορετική ομάδα σε σχέση με πέρυσι, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν είναι πολύ δυνατή. Χαρακτηριστικό της είναι η σκληρή άμυνα, "προϊόν" που της έχει δώσει δύο νίκες στην Α1. Θέλουμε τη στήριξη του κόσμου και ελπίζουμε να ευχαριστηθεί ένα καλό και ανταγωνιστικό παιχνίδι".

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου