ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011

Δηλωσεις Τόχα, Ορμπαιθ, Μονχε

 Δηλωσεις Τόχα, Ορμπαιθ, Μονχε

5/11/2011

«Μπορούσαμε την ισοπαλία»

5/11/2011

Ο Άρης είχε τις ευκαιρίες του για να πάρει την ισοπαλία, σύμφωνα με τον Τόχα, ο οποίος πέτυχε το πρώτο γκολ του Άρη.

«Σίγουρα είχαμε τις δικές μας ευκαιρίες για να πάρουμε τουλάχιστον την ισοπαλία. Ήταν ένα πολύ περίεργο παιχνίδι και εμείς από την πλευρά μας το παλέψαμε μέχρι το τέλος. Ίσως τελικά να δικαιούμασταν την ισοπαλία».

Για την αλλαγή του προπονητή:
«Η αλήθεια είναι ότι άλλαξαν αρκετά πράγματα κυρίως με την αλλαγή προπονητή. Θα πρέπει να κάνουμε μια νίκη μετά τη διακοπή για να αποκτήσουμε αυτοπεποίθηση».

Για τη δουλειά του Πρόμπριετζ:
«Κάνει πολύ καλή δουλειά, είναι δουλευταράς και κάνουμε πολλές ασκήσεις τακτικής κάτι που είχαμε ανάγκη. Θεωρώ ότι στη διακοπή θα δουλέψουμε ακόμα καλύτερα».

 «Νίκη στο ντέρμπι»
«Νίκη στο ντέρμπι για να μείνουμε στην κορυφή», ήταν το σύνθημα του Πάμπλο Ορμπάιθ στις δηλώσεις που έκανε μετά το τέλος του αγώνα με τον Άρη. Ο Βάσκος τόνισε ότι η ομάδα πήρε μια δίκαιη νίκη απέναντι σε έναν αντίπαλο ο οποίος πίεσε πάρα πολύ μετά το γκολ που πέτυχε.

«Νομίζω ότι ελέγξαμε το παιχνίδι απλά σε δύο φάσεις που έκανε ο Άρης δεχτήκαμε δύο γκολ και έτσι ξαναμπήκαν στο παιχνίδι. Σε κάθε περίπτωση πήραμε μια δίκαιη νίκη», είπε αρχικά ο Ορμπάιθ.

Για την πίεση του Άρη: «Είχαμε ευκαιρίες για να βάλουμε κι άλλα γκολ αλλά δεν το κάναμε. Έτσι ο Άρης μας πίεσε πάρα πολύ αλλά στο τέλος καταφέραμε και πήραμε τους τρείς βαθμούς».

Για τα συνεχόμενα παιχνίδια και για το αν έχει κουραστεί η ομάδα:
«Εμείς προετοιμαζόμαστε κάθε εβδομάδα για την κάθε διοργάνωση. Είμαστε πάντα έτοιμοι για τον κάθε αγώνα και το αποδείξαμε με τη νίκη μας σήμερα».

Για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό: «Εμείς από την πλευρά μας θα τα δώσουμε όλα σε αυτό το παιχνίδι. Είναι για όλους πολύ μεγάλη χαρά αυτά τα παιχνίδια. Θέλουμε τη νίκη για να μείνουμε στην κορυφή».


«Ημασταν υποχρεωμένοι να κερδίσουμε»

Χαρούμενος για το γεγονός ότι ξεκίνησε για πρώτη φορά στην 11άδα του Θρύλου, καθώς και για τη νίκη επί του Άρη, αλλά στεναχωρημένος για το γεγονός ότι έχασε την πολύ μεγάλη ευκαιρία που θα έδινε τη δυνατότητα στην ομάδα του να φτάσει πολύ πιο εύκολα στη νίκη, δήλωσε ο Βιθέντε Μόνχε.

ο Αργεντινός μίλησε στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού και σχολίασε για τη νίκη του Θρύλου: «Γνωρίζαμε πως θα δυσκολευτούμε απέναντι στον Άρη, αλλά ήμασταν υποχρεωμένοι να κερδίσουμε. Χρειαζόμασταν τους τρεις βαθμούς και ευτυχώς τα καταφέραμε...».Για τη δική του πολύ μεγάλη χαμένη ευκαιρία ο Μόνχε, αλλά και για τις πολλές χαμένες ευκαιρίες που είχε ο Θρύλος στο ματς απάντησε: «Ναι είναι αλήθεια ότι είχαμε ευκαιρίες για να τελειώσουμε πιο εύκολα το σημερινό ματς. Πάντα μετά από κάθε ματς κάνω την αυτοκριτική μου κι αυτό έκανα και σήμερα. Είμαι λοιπόν στεναχωρημένος για το γεγονός ότι έχασα μια πολύ μεγάλη ευκαιρία σε σημείο που θα μας έδινε προβάδισμα τριών γκολ και πιστεύω πως θα μας έδινε και πιο εύκολη νίκη. Ωστόσο είμαι πολύ χαρούμενος που κατακτήσαμε τους τρεις βαθμούς». Το ίδιο ευχαριστημένος δήλωσε ο Αργεντινός και για το ότι φόρεσε για πρώτη φορά τη φανέλα του βασικού, ενώ για το γεγονός ότι η νίκη αυτή ήλθε πριν από το ματς με τον ΠΑΟ στο Ναό, ο παίκτης του Θρύλου σχολίασε: «Σίγουρα αυτό θα μας βοηθήσει πάρα πολύ. Απο σήμερα κιόλας σκεφτόμαστε το ματς με τον ΠΑΟ στο οποίο θα μπούμε με το σκεπτικό να το κερδίσουμε και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε...».
 
 ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου