ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011

Σπιλώνουν το όνομα του Τέρι

Σπιλώνουν το όνομα του Τέρι

4/11/2011
Σπιλώνουν το όνομα του Τέρι
Σε αναμμένα κάρβουνα βρίσκεται ο Τζον Τέρι σχετικά με τις κατηγορίες που τον βαραίνουν για ρατσιστική συμπεριφορά. Η αρχή έγινε με την καταγγελία του Άντον Φέρντιναντ και πήρε μεγάλες προεκτάσεις με ένα νέο ηχητικό απόσπασμα που κυκλοφόρησε στο youtube.

Ο Τέρι ακούγεται στη συνομιλία να χρησιμοποιεί και πάλι ρατσιστικούς χαρακτηρισμούς όμοιους με αυτούς που δήλωσε ο Άντον Φέρντνιναντ ότι του απηύθυνε την ώρα του ματς ΚΠΡ-Τσέλσι ο αρχηγός των «μπλε». Η αστυνομία ενημερώθηκε άμεσα για το νέο ηχητικό απόσπασμα που χρονολογείται από το 2003.

Ο Τέρι πάντως δεν έμεινε αμέτοχος. Ήρθε και ο ίδιος σε επαφή με την αστυνομία και ναι μεν παραδέχτηκε ότι συμμετέχει στη συνομιλία η οποία ωστόσο τονίζει ότι δεν έθιγε κάποιον και ήταν σε φιλικό κλίμα. Πέρασε μάλιστα στην αντεπίθεση ξεκινώντας νέα έρευνα για να βρει αυτόν που ανέβασε το ηχητικό απόσπασμα και που προσπαθεί να σπιλώσει το όνομά του όπως χαρακτηριστικά δήλωσε.

Εντός διημέρου θα πάρει και την απόφασή του ο Φάμπιο Καπέλο αν θα συμπεριλάβει στα πλάνα του για τα προσεχή φιλικά της εθνικής Αγγλίας τον Τζον Τέρι και για το αν θα τον βάλει πλάι στον Ρίο Φέρντιναντ (αδερφό του θιγόμενου) στο κέντρο της άμυνας.
http://www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου