ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011

ΑΡΗΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 2-3....ΚΑΙ ΤΩΡΑ Η ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ ΠΕΛΑΤΗ !!! (videos)

 ΑΡΗΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 2-3....ΚΑΙ ΤΩΡΑ Η ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ ΠΕΛΑΤΗ !!!(videos)
 5/11/2011

Νίκησε τον Άρη με 3-2 στη Θεσσαλονίκη και τώρα περιμένει τον καλύτερο πελάτη στο Ναό, στις 19 Νοεμβρίου, για ένα ακόμα θρυλικό γλέντι!

 




Ο Ολυμπιακός αψήφησε την κόπωση από την “μάχη” της Γερμανίας και  πήρε σπουδαίο διπλό στην έδρα του Άρη, δείχνοντας ότι είναι ομάδα γεννημένη για πρωταθλήματα!
Στο πρώτο μέρος οι Πειραιώτες ήταν χάρμα οφθαλμών: Πίεση των παικτών ψηλά, πρέσινγκ ασφυκτικό που δεν άφηνε χώρο ούτε για..ανάσα στους Θεσσαλονικείς και πειστικός ρυθμός ήταν τα στοιχεία που έγειραν την πλάστιγγα υπέρ του Θρύλου που πέρασε από την πρώτη επικίνδυνη “έξοδο” του στη Θεσσαλονίκη!
Η εικόνα του αγώνα
Ο Βαλβέρδε επέλεξε να ξεκινήσει το ματς με τον Μπάλας Μέγιερι κάτω από τα γκολπόστ, τον Τοροσίδη στο δεξί άκρο της άμυνας και τον Χολέβας στα αριστερά. Αβραάμ και Μέλμπεργκ ήταν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο και στα χαφ οι Ορμπάιθ και Μοντέστο. Ο Ιμπαγάσα είχε τον νευραλγικό ρόλο της δημιουργίας παιχνιδιού και μπροστά από τον Αργεντίνο οι Μόνχε (αριστερά) και Μιραλάς (δεξιά). Μοναδικός προωθημένος ο αναντικατάστατος Ράφικ Τζεμπούρ.
Μόλις στο 7’, ο Ολυμπιακός έκανε το 0-1: Το κόρνερ εκτελέστηκε από τον Χολέβας στο πρώτο δοκάρι, έπεσαν 6 ερυθρόλευκοι να σκοράρουν, η μπάλα πέρασε μέσα από τα τεράστια αμυντικά κενά του Άρη κι ο Τζεμπούρ από κοντά με προβολή έστειλε τη μπάλα ψηλά, στον ουρανό των διχτυών.
Δέκα λεπτά αργότερα, ο Τοροσίδης έδωσε με τακουνάκι την πάσα του Μόνχε, αλλά ο Αργεντίνος από αριστερά σούταρε άουτ
26' Ωραία σέντρα του Μόνχε από τα αριστερά για το κεφάλι του Τζιμπούρ, αλλά τελευταία στιγμή ο Αλγερινός δεν έφτασε την μπάλα και έτσι η άμυνα του Άρη έδιωξε τον κίνδυνο.
Και δύο λεπτά αργότερα, στο 28’, ο Ιμπαγάσα εκτέλεσε το φάουλ στην καρδιά της άμυνας του Άρη,και ο Μοντέστο πήρε την κεφαλιά στην καρδιά της άμυνας, για να σκοράρει το 0-2 για τον Θρύλο!
Στο 2ο ημίχρονο, ο Τζεμπούρ σούταρε από αριστερά στο 55’, η μπάλα έφτασε στον Μέλμπεργκ που πλάσαρε και ο Γιακούποβιτε έδιωξε με υπερένταση.
Στο 68’, ο Μόνχε βγήκε στην αντεπίθεση και βρέθηκε μόνος απέναντι στον Γιακούποβιτς, έσκαψε τη μπάλα, αλλά το οριζόντιο δοκάρι δεν του έκανε το χατίρι! Στην επαναφορά πάντως, ο Αργεντίνος θα μπορούσε να πλασάρει πιο ψύχραιμα για να πετύχει το 0-3!
Στο 77’, ο Άρης μείωσε σε 1-2. Μετά από κόρνερ του Ούμπιντες, ο Τόχα εκμεταλλεύθηκε τη σύγχυση στην άμυνα του Ολυμπιακού και έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα.
Και στο 83΄, χτύπησε ο Ζαν Μακούν! ο Χολέμπας εκτέλεσε το φάουλ και Μακούν με το παρθενικό του γκολ έκανε το 1-3 για τον Ολυμπιακό!
Στον αμέσως επόμενο λεπτό, είχαμε το 2-3. ο Ούμπιντες σέντραρε από αριστερά και ο Φατί μείωσε άμεσα για τον Άρη!
Έστω και χιτσκοκικά η νίκη ήρθε για τον Ολυμπιακό 

Στο 93’, ο Τζεμπούρ έχασε παροιμιώδες τετ-α-τετ απέναντι στον Γιακούποβιτς, αλλά ο πορτιέρο του Άρη είπε “όχι” στο 2-4. Αυτή ήταν και η τελευταία φάση του αγώνα
Κίτρινες: Κασναφέρης, Καστίγιο, Ιάκομπ – Ιμπαγάσα, Ορμπάιθ, Μιραλάς, Αβρ. Παπαδόπουλος
Άρης: Γιακούποβιτς, Μίσελ, Σολτάνι (65΄ Ιάκομπ), Καστίγιο, Βράνιες (46’ Τόχα), Φατί, Ντίκο, Καζναφέρης, Σανκαρέ, Γιαννιώτας (73’ Ακόστα), Ούμπιντες
Ολυμπιακός: Μέγιερι, Τοροσίδης, Χολέβας, Αβραάμ, Μέλμπεργκ, Ορμπάιθ, Μοντέστο, Ιμπαγασα (62’ Μακούν), Μιραλάς (90+ Φέισα), Μόνχε (79’ Μαρκάνο), Τζεμπούρ

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ









ΔΕΙΤΕ ΤO ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΑ ΓΚΟΛ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ




ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου