ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 9 Μαρτίου 2012

«Αγώνας δρόμου» για Κομπανί!

«Αγώνας δρόμου» για Κομπανί!

9/3/2012
«Αγώνας δρόμου» για Κομπανί!
Με το στυλό στο χέρι είναι ο Ρομπέρτο Μαντσίνι και …σβήνει ημέρες από το ημερολόγιο, μετρώντας αντίστροφα για την επιστροφή του Βινσέν Κομπανί στις αγωνιστικές υποχρεώσεις. Χάνει Σουόνσι, αμφίβολος για το κρίσιμο παιχνίδι με την Τσέλσι ο αρχηγός της Μάντσεστερ Σίτι.

Ο τραυματισμός του Βέλγου αμυντικού προβληματίζει περισσότερο τον τεχνικό της Σίτι από ότι η ήττα από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας, αφού ο Κομπανί αναμένεται να μείνει περισσότερο από 10 ημέρες εκτός δράσης, κάτι που σημαίνει ότι δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί κόντρα στη Σουόνσι, αλλά και στον επαναληπτικό του «Ίτιχαντ».

Ταυτόχρονα, ο αρχηγός του συλλόγου είναι αμφίβολος για το μεγάλο παιχνίδι με την Τσέλσι, με τον Μαντσίνι να περιμένει με αγωνία την πορεία της αποθεραπείας του κεντρικού αμυντικού της ομάδας.

Η αναμέτρηση με τους «μπλε» στο Λονδίνο είναι κομβικής σημασίας για τους «πολίτες», οι οποίοι θέλουν να είναι ετοιμοπόλεμοι ώστε να φύγουν με τους 3 βαθμούς, από το «Στάμφορντ Μπριτζ», για να συνεχίσουν την «κούρσα» τους προς την κατάκτηση του τίτλου. «Ελπίζω ότι ο τραυματισμός του Βινσέν θα τον κρατήσει για μικρό διάστημα εκτός», τόνισε ο Ιταλός προπονητής, για το πρόβλημα στη γάμπα του Κομπανί.
www.england365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου