ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012

Δηλωσεις Φουστέρ,Μέλμπεργκ,Ορμπάιθ, Μιραλάς,Τοροσίδη, Τζεμπούρ

 Δηλωσεις Φουστέρ,Μέλμπεργκ,Ορμπάιθ,

Μιραλάς,Τοροσίδη, Τζεμπούρ 

8/3/2012

 «Πάνω απ' όλα η ομάδα»

Χωρίς να σταθεί πολύ στην προσωπική του επιτυχία ο χρυσός σκόρερ του Ολυμπιακού δήλωσε οτι γι' αυτόν έχει σημασία η ομάδα ενώ τόνισε οτι το πρωτάθλημα είναι πάνω απ'όλα:
608708 «Είμαι πολύ χαρούμενος που ξανασκόραρα και πήραμε μια σημαντική νίκη καθώς δεν ήταν καθόλου εύκολη. Δεν έχει σημασία πως είμαι πρώτος σκόρερ. Σημασία έχει να είναι η ομάδα για να έχουμε ακόμη καλύτερη συνέχεια. Θα μου άρεσε να παίξουμε στην Ισπανία για να νιώθουμε σαν στο σπίτι μας και να έχει πιο φυσιολογικές θερμοκρασίες. Η ομάδα έχει αποδείξει πως μπορεί να είναι συγκεντρωμένοι και στην Ελλάδα και στην Ευρώπη, σε όποια διοργάνωση κι αν αγωνίζεται. Για μας πάνω απ' όλα είναι το πρωτάθλημα και ό,τι άλλο είναι να έρθει ας έρθει».

«Τώρα με τον κόσμο μας»

Ο «βράχος» της «ερυθρόλευκης» άμυνας σε δηλώσεις του τόνισε ότι με τον κόσμο της ομάδας στο πλευρό τους οι παίκτες του Θρύλου θα κάνουν το καλύτερο στον επαναληπτικό.
Ο Όλοφ Μέλμπεργκ δήλωσε:
ΜΕΛΜΠΕΡΓΚ«Δεν ξέραμε πριν το ματς αν θα κερδίζαμε αλλά ξέραμε πως θα παίζαμε για να πάρουμε το καλύτερο δυνατό. Τώρα θα παίξουμε με τον κόσμο δίπλα μας και θα κάνουμε το καλύτερο. Η Μέταλιστ είναι δυνατή και γρήγορη ομάδα αλλά εμείς πήραμε τη νίκη. Κερδίσαμε μια ομάδα που έχει μια από τις καλύτερες επιθέσεις και καλή άμυνα. Εμείς εκμεταλλευτήκαμε την καλή μας άμυνα και το γεγονός πως είμαστε γρήγοροι στις αντεπιθέσεις».

«Σημαντικό το 0 στην άμυνα»

Ο Ισπανός μέσος του Ολυμπιακού στάθηκε στην πολύ καλή αμυντική απόδοση της ομάδας του που κράτησε το 0 κόντρα στην πολύ επικίνδυνη επιθετικά Μέταλιστ.
ΟΡΜΠΑΙΘ
Ο Ορμπάιθ δήλωσε συγκεκριμένα:
«Ελπίζω να μην ξαναπαίξουμε σε τόσο πολύ κρύο. Είναι πολύ σημαντικό που σκοράραμε εκτός έδρας και διατηρήσαμε το μηδέν στην εστία μας. Έχουμε όμως πολλή δουλειά ακόμη για την πρόκριση και θα πρέπει να είμαστε δυνατοί στο γήπεδό μας.
Όλη η ομάδα δούλεψε πολύ καλά, ήταν ενωμένη και συμπαγής και σταθήκαμε πολύ καλά παρά το γεγονός πως οι συνθήκες ήταν δύσκολες. Η Μέταλιστ μπήκε πολύ δυνατά και μας δυσκόλεψε αρκετά, όμως σιγά σιγά βελτιωνόμασταν.
Κάνω τη δουλειά όπως κάθε ποδοσφαιριστής, ο καθένας στην ομάδα έχει το ρόλο του και πρέπει να είμαστε ενωμένοι και δυνατοί, αν θέλουμε να είμαστε καλή ομάδα».

«Να γράψουμε καινούρια ιστορία»

Ο Βέλγος άσος του Θρύλου σε δηλώσεις του μετά τη νίκη με 0-1 επί της Μέταλιστ τόνισε πως ο ίδιος και οι συμπαίκτες του θέλουν να γράψουν νέα κεφάλαια στην ιστορία του Ολυμπιακού.
ΜΙΡΑΛΑΣ
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κέβιν Μιραλάς:
«Περιμέναμε ότι θα παίξουν δυνατά και πως θα έχουμε 2-3 ευκαιρίες και σε μια αυτές έπρεπε να σκοράρουμε. Ευτυχώς τα καταφέραμε. Τώρα υπάρχει ένα δεύτερο 90λεπτο πολύ δύσκολο και θα πρέπει να προσέξουμε. Δεν μας ενδιέφερε η ισοπαλία, αλλά πάντα η νίκη, γιατί μας δίνει προβάδισμα για την πρόκριση. Πρέπει να σκεφτούμε τώρα πως έχουμε επαναληπτικό και η Μέταλιστ είναι δύσκολη ομάδα. Εμείς είμαστε ανταγωνιστικοί κι αυτό που θέλουμε είναι να πάμε όσο πιο μπροστά γίνεται. Και προφανώς από τη στιγμή που περάσουμε στην επόμενη φάση θα θέλουμε να φτάσουμε μέχρι το τέλος της διοργάνωσης. Ο στόχος μας είναι να γράψουμε καινούρια ιστορία στον Ολυμπιακό που δεν έχει πετύχει κανείς στο παρελθόν και μέχρι στιγμής τα πάμε αρκετά καλά και είμαστε σε καλό δρόμο για να τα καταφέρουμε. Τώρα πρέπει να ασχοληθούμε με τον Άρη, να κερδίσουμε και μετά βλέπουμε και το ματς με την Μέταλιστ».

«Το πιο ωραίο δώρο για τα γενέθλια μου!»

Ο Ράφικ Τζεμπούρ ήταν περιχαρής μετά το τέλος του αγώνα στο Χάρκοβο:
608756«Νομίζω ότι ήταν το πιο ωραίο δώρο! Η νίκη σε αυτό το ματς. Πραγματοποιήσαμε μεγάλη εμφάνιση κόντρα σε μία πολύ καλή ομάδα, υπό απίστευτες συνθήκες, τόσο για το κρύο, όσο και για τον αγωνιστικό χώρο. Εμείς παίζουμε κάθε ματς ξεχωρίστά, είναι πολύ σημαντικά παιχνίδια και μπορεί να συμβεί οτιδήποτε κάθε στιγμή»



 «Φαίνεται τελικά μας πάει το κρύο!»
Ο Βασίλης Τοροσίδης τόνισε ότι το κρύο πάει στον Θρύλο, ενώ έστειλε και ειδικό μήνυμα στον κόσμο της ομάδας!
ÌÅÔÁËÉÓÔ-ÏËÕÌÐÉÁÊÏÓ 
«Είναι υπέροχο το αποτέλεσμα, βάσει αποτελέσματος. Στο α ημίχρονο δεν ήμασταν τόσο καλοί όσο στο β'. Στο 2ο μπήκαμε πιο δυνατά, βάλαμε το γκολ, το οποίο μας έδωσε ψυχολογία. Προσπαθήσαμε να κάνουμε ευκαιρίες για 2ο γκολ, αλλά τελικά πήραμε τη σημαντική νίκη. Φαίνεται τελικά μας πάει το κρύο!
 Για το αν χωράνε…3 καρπούζια σε μία μασχάλη:
«Θα φανεί. Μέχρι τώρα δείχνουμε ότι μπορούμε. Καμία ομάδα δεν είναι στα πάνω της σε όλη τη διάρκεια της σεζόν, όλοι δικαιούμαστε να έχουμε όχι και τόσο καλές στιγμές. Η ομάδα έχει βρει το δρόμο της, τα πατήματα της και το δείχνει στο γήπεδο.
 Για το μήνυμα του ως αρχηγός:
Δεν έχει σχέση που είμαι αρχηγός. Το μήνυμα που μπορώ να στείλω είναι ότι προσπαθούμε και δίνουμε τα πάντα. Να γεμίσουμε το Καραϊσκάκη με τον Άρη για άλλη μια φορά. Έχουμε άλλο ένα δύσκολο ματς, η Μέταλιστ έχει πάρα πολύ καλή ομάδα, πολυ καλούς παίκτες, μην παρασυρόμαστε από την νίκη. Και να πω επίσης ένα μεγάλο μπράβο στην ομάδα του ΑΠΟΕΛ. όσο υπερήφανοι είναι αυτοί, άλλο τόσο είμαστε κι έμείς. Όσα προβλήματα έχουμε σαν χώρα, δίνουμε ελπίδα στον κόσμο που περνά δύσκολα και μακάρι να συνεχίσουμε και εμείς και ο ΑΠΟΕΛ όσο πιο πολύ γίνεται.

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου