ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 9 Μαρτίου 2012

Τι έγραψαν τα ξένα ΜΜΕ για τον Ολυμπιακό

Τι έγραψαν τα ξένα ΜΜΕ για τον Ολυμπιακό

 9/3/2012

Στις εννέα σερί νίκες των πρωταθλητών Ελλάδας σε ολες τις διοργανώσεις αλλά και την συχνότητα με την οποία βρισκει δίχτυα ο Φουστέρ στην Ευρώπη, στέκονται τα ξένα ΜΜΕ στις αναφορές τους για το Μέταλιστ-Ολυμπιακός.

Αναλυτικά, οι αναφορές για τον αγώνα στο Χάρκοβο από τα ξένα ΜΜΕ:
 
Goal.com: "Ένα κλασικό γκολ από τον Φουστέρ χάρισε στους Έλληνες μία σημαντική νίκη στην Ουκρανία. Παρά το γεγονός ότι βρέθηκαν υπό πίεση για μεγάλα διαστήματα του αγώνα, οι παίκτες του Ερνέστο Βαλβέρδε βελτιώθηκαν αισθητά στο δεύτερο ημίχρονο και απέκτησαν αβαντάζ στη συγκεκριμένη σειρά.
Ο Ολυμπιακός πανηγύρισε την τέταρτη νίκη του με 1-0 σε πέντε ευρωπαϊκά παιχνίδια σε ένα μισογεμάτο "Metalist Stadium" και είναι κοντά στο να προκριθεί στα προημιτελικά του Europa League".
UEFA COM: "Aβαντάζ για τον Ολυμπιακό από τη στιγμή που η Μέταλιστ στέρεψε από ιδέες. Ο Ολυμπιακός σκόραρε με τον πρώτο σκόρερ του στην Ευρώπη Νταβίδ Φουστέρ και πέτυχε την ένατη συνεχόμενη νίκη του (σ.σ σε όλες τις διοργανώσεις) χωρίς να δεχτεί κάποιο γκολ.
Με το 1-0 επί της Μέταλιστ ο Ολυμπιακός έκανε ένα βήμα πιο κοντά στο να βρεθεί στα προημιτελικά ευρωπαϊκής διοργάνωσης μετά από 13 χρόνια".
Soccernet.com:Ολυμπιακός νίκησε 1-0 στην Ουκρανία τη Μέταλιστ Χάρκιβ. Ο Νταβίδ Φουστέρ πέτυχε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέντε λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου μέρους ενώ οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα παίκτες οκτώ λεπτά πριν το τέλος ελέω της αποβολής του Έντμαρ".
Eurosport.com:Ολυμπιακός έχει μπει σε σταθερή τροχιά πρόκρισης στους 8 της διοργάνωσης μετά το γκολ του Νταβίδ Φουστέρ, που έδωσε στην ελληνική ομάδα τη νίκη με 1-0 στην Ουκρανία επί της Μέταλιστ Χάρκιβ".

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου