ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 10 Μαρτίου 2012

«Ενωμένη οικογένεια ο Θρύλος»

«Ενωμένη οικογένεια ο Θρύλος» 

10/3/2012

Μπορεί ο Θρύλος να γράφει ιστορία στην Ευρώπη, ωστόσο ο πρώτος στόχος παραμένει πάντα η κατάκτηση του πρωταθλήματος. Κάτι που ξεκαθάρισε και ομεγάλος άτυχος της φετινής σεζόν, Μάρκο Πάντελιτς.

Ο Σέρβος… φονιάς, μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Nova ΣΠΟΡ FM» και τόνισε ότι κόντρα στον Άρη, η νίκηαποτελεί μονόδρομο.

«Είμαι χαρούμενος για τα γενέθλια τηςομάδας. Πρώτα από όλα θέλω να ευχηθώ σε όλους όσους έχουμε το θρύλο στην καρδιά μας. Να πάμε καλά σε πρωτάθλημα, Κύπελλο και να δείξουμε στην Ευρώπη ποιος είναι ο θρύλος. Έχουμε πολλούς και καλούς λόγους για να είμαστε ευχαριστημένοι μέχρι τώρα», δήλωσε ο Μάρκο και πρόσθεσε:

«Ήταν πολύ σημαντικό το διπλό στοΧάρκοβο, όμως δεν πρέπει αν ξεχνιόμαστε και να μην χαλαρώνουμε. Το πρωτάθλημα με ενδιαφέρει πιο πολύ. Πρέπει να γεμίσουμε το Καραϊσκάκη με τον Άρη και να πάρουμε το ματς. Αυτή η εβδομάδα είναι σημαντική, με νίκες θα τα καταφέρουμε. Ακόμη και στις δύσκολες στιγμές η οικογένεια του Ολυμπιακού είναι ενωμένη καιθέλουμε να το δείξουμε στον κόσμο. Αυτήν την εβδομάδα μπορούμε ένα βγούμε νικητές. Φτάσαμε ως εδώ και έχουμε ανατρέψει τη διαφορά που είχαμε από την πρώτη θέση και θα είναι σημαντικό να πάμε στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό μεμεγαλύτερη διαφορά αν χάσει βαθμούς ο Παναθηναϊκός από την ΑΕΚ».

Για την πορεία της αποθεραπείας του και το πότε θα επιστρέψει στα γήπεδα,δήλωσε: «Το θέλω πιο πολύ από όλους, αλλά δεν είναι ακόμη έτοιμος. Όλα πηγαίνουν καλά. Εγώ και οι γιατροί είμαστε ευχαριστημένοι. Δεν είναι εύκολο, χρειάζεται καιρός. Πρέπει να έχω υπομονή και ψυχή. Όταν είσαι στο σπίτι είσαι εκνευρισμένος. Θα πρέπει να περιμένω και να αρχίσω τη δουλειά κάποια στιγμή.Θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία στην ομάδα και τους συμπαίκτες μου και ελπίζω ναγεμίσουμε το γήπεδο με τον Άρη και να πάρουμε τη νίκη».
 
www.thrylos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου