ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 10 Μαρτίου 2012

«Κόσμημα ο Βαλβερδε»

«Κόσμημα ο Βαλβερδε»

 10/3/2012

Στην ραδιοφωνική εκπομπή «Η μπάλα στο κόκκινο» στον Flash 96,0 FM μίλησε ο Γιώργος Κοκολάκης.

Τα γενέθλια του Ολυμπιακού: «Ο Θεός με αξίωσε να αγωνιστώ σε αυτήντην ομάδα για 10 χρόνια σαν ποδοσφαιριστής. Πήρα 5 τίτλους, ένα Σούπερ Καπ σ εμία εποχή που η δική μας φουρνιά έγραψε ιστορία με χρυσά γράμματα και νιώθωπολύ υπερήφανος. Συνεχίζω να νιώθω υπερήφανος γιατί πάλι μου δόθηκε ηδυνατότητα, από άλλο πόστο, να υπηρετώ την ομάδα που τόσο αγαπώ και που είναικομμάτι της ζωής μου».

Το τι εστί κατασκοπεία στο σύγχρονο ποδόσφαιρο: «Αν και η τεχνολογία μας βοηθάει στο να βλέπουμε τον οποιονδήποτε και το οποιοδήποτεπαιχνίδι μπορώ όμως να πω με υπευθυνότητα ότι αλλιώς είναι να βλέπουμε το ματςαπό την τηλεόραση και αλλιώς από το γήπεδο. Πρέπει να δίνεις βάση από την μορφή του γηπέδου, μέχρι τα τεχνικά θέματα, τα ατού και άλλα πολλά. Παίζει μεγάλησημασία να είσαι διαβασμένος, να ξέρεις τι μπορεί να περιμένεις απο τον προσεχήαντίπαλο και ποια είναι τα ελαττώματα και τα προτερήματα του».

Την Μέταλιστ και τη μελέτη της: «Είδα τη Μεταλιστ στον αγώναμε τη Σάλσμπουργκ. Οι κύριοι Ασπιάθου και Βαλβέρδε κατάφεραν να τη δουν σε 6-7παιχνίδια. Και οι δύο τα διαβάζουν πολύ τα ματς. Είδαμε ότι είναι μία ομάδα μεταλέντο, με παίκτες που έχουν απίστευτα ατομικά χαρίσματα, που πρεσάρουν καιτρέχουν. Από την άλλη, είδαμε μια ομάδα που έχει τα κενά της, δεν είναι και ηπιο πειθαρχημένη ομάδα και στην τακτική.

Ο Ολυμπιακός έχει δείξει φέτος ότι έχει απίστευτη τακτική. Ο προπονητής είναι ουπεύθυνος γι' αυτήν την κατάσταση, έχει περάσει το δικό του στυλ. Αυτό είναι τομεγάλο κατόρθωμα του κυρίου Βαλβέρδε. Για μένα που ζω σε αυτόν τον χώρο, αυτόςο προπονητής είναι κόσμημα για όλη την Ελλάδα. Είμαστε τυχεροί που τον έχουμεπροπονητή μας».


Την ρεβάνς με την Μέταλιστ: «Όπως είχα πει και με τη ΡούμπινΚαζάν, όταν έχεις να κάνεις με καλό γήπεδο και με παίκτες τεχνίτες καιγρήγορους, πρέπει να είσαι 100%, μπορώ να πω 150% συγκεντρωμένος. Θα είναι πολύδύσκολο. Ξέρουμε τι μας περιμένει και ο κύριος Βαλβέρδε ξέρει ότι είναι πολύδύσκολο.

Όπως και με την Καζάν, θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και τα κοιτάμε ξεχωριστά. Χρειάζεται υπομονή και πειθαρχεία. Ζητάμε και από τον κόσμο να έχει υπομονή. Είναι ένα ματς που αν το πάρουμε προκρινόμαστε. Θα πάμε ένα βήμα παραπάνω. Ο κόσμος σίγουρα θα γεμίσει το γήπεδο και θα δημιουργήσει πολύ καλήατμόσφαιρα, όπως μόνο αυτός ξέρει να κάνει. Ας έχει υπομονή και να μας στηρίζει συνέχεια».
 
www.thrylos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου