ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 9 Μαρτίου 2012

Επιχείρηση-Ρέντναπ στην Τότεναμ

Επιχείρηση-Ρέντναπ στην Τότεναμ

9/3/2012
Επιχείρηση-Ρέντναπ στην Τότεναμ
Με όλους τους τρόπους προσπαθεί η διοίκηση της Τότεναμ να δελεάσει τον Χάρι Ρέντναπ να παραμείνει στην ομάδα, με τον Ντανιέλ Λίβι να χειρίζεται προσωπικά την υπόθεση της ανανέωσης του συμβολαίου του Άγγλου τεχνικού. «Χρυσάφι» για μεταγραφές, στα …ύψη οι απολαβές του!

Η εξαιρετική πορεία που πραγματοποιούν οι Λονδρέζοι, σε συνέχεια της περυσινής τους, κάνουν τη διοίκησή τους να επιθυμεί διακαώς την παραμονή του Ρέντναπ, την ώρα που το όνομά του εξακολουθεί να θεωρείται φαβορί για την ανάληψη του πάγκου στην εθνική Αγγλίας.

Ο πρόεδρος της Τότεναμ χειρίζεται προσωπικά την υπόθεση και με βάση τα ρεπορτάζ στον αγγλικό Τύπο έχει δεσμευτεί για μεταγραφικό μπάτζετ που θα δελεάσει τον Ρέντναπ να παραμείνει.

Περισσότερα από 50 εκατ. λίρες αναμένεται να είναι στη διάθεση του 65χρονου τεχνικού, με τον Ντανιέλ Λίβι να προσφέρει 4ετές συμβόλαιο, με αυξημένες με τις μέχρι στιγμής απολαβές. Αν και οι διαπραγματεύσεις δεν έχουν αρχίσει επίσημα, συζητήσεις πραγματοποιούνται στο παρασκήνιο, καθώς η διοίκηση του συλλόγου θέλει με κάθε τρόπο να εξασφαλίσει την ηρεμία στο ποδοσφαιρικό τμήμα, ώστε να παραμείνουν συγκεντρωμένοι οι παίκτες στην προσπάθεια που κάνουν για έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Το συμβόλαιο του Ρέντναπ λήγει το καλοκαίρι του 2013, ενώ η τρέχουσα συμφωνία του αποφέρει 3 εκατ. λίρες το χρόνο.
www.england365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου