ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 9 Μαρτίου 2012

Μουρίνιο ο καλύτερος

Μουρίνιο ο καλύτερος

9/3/2012
Μουρίνιο ο καλύτερος
Ο πιο επιτυχημένος προπονητής στην ιστορία του ισπανικού πρωταθλήματος θα γίνει ο Ζοσέ Μουρίνιο, ο οποίος στον αυριανό αγώνα στην έδρα της Μπέτις συμπληρώνει εκατό ματς στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης.

Το ποσοστό του Πορτογάλου τεχνικού ανέρχεται στο 76,7%, ενώ του Πεπ Γκουαρντιόλα ήταν 70% και ισόποσο του Μιγκέλ Μουνιόθ στον ίδιο αριθμό αγώνων.

Συγκεκριμένα, ο 49χρονος προπονητής μετράει 76 νίκες, 13 ισοπαλίες και 10 ήττες. Επίσης, η «βασίλισσα» έχει πετύχει 271 γκολ και η εστία της έχει παραβιαστεί 79 φορές.

Η μεγαλύτερη νίκη των «μερένχες» με τον Μουρίνιο ήταν στις 22 Δεκεμβρίου 2010 απέναντι στην Λεβάντε (8-0) και η χειρότερη μέρα ήταν στις 28 Αυγούστου 2010 από την Μπαρτσελόνα μέσα στο Καμπ Νου (5-0).

Η πιο χαρούμενη στιγμή του ως προπονητής της Ρεάλ ήταν η 20η Απριλίου 2011, όταν η ομάδα του κέρδισε το Κύπελλο Ισπανίας απέναντι στους Καταλανούς μετά από δεκαοχτώ ολόκληρα χρόνια.

Τη φετινή σεζόν η ομάδα βρίσκεται στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Primera Division, έχοντας δέκα βαθμούς περισσότερους από την Μπαρτσελόνα και είναι στους «16» του Champions League.
www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου